Microsoft губи пари от телефоните с Windows
Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft губи пари от телефоните с Windows
1520 има доста голяма батерия. И аз съм с 930, бил съм още с 620 и 920. Най - съм доволен от този модел откъм батерия. 3g и Wi-fi не изключвам никога. Всеки ден снимам и влизам в социални мрежи, даже си пускам и игрички за към половин час на ден. Батерията спокойно ми издържа 2 дни. Единствено ако се отплесна да играя да кажем Asphalt 8, тогава може да се наложи вечерта да го сложа да се зарежда още на първия ден, само щото няма да искара изцяло втория ден, а не щото е свършила батерията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft губи пари от телефоните с Windows
Не знам какво толкова ги харесвате тия квадрати.
И Андроида въобще не е бъгав, бърз и лек като ios,а аз самият ползвам Айфони от 8 години.
Андроида не му харесвам само, че може да го бъгнеш, ако си играеш с рутове и роми, освен това, не му виждам никакви минуси.
Тоя уиндолс не е въобще красив (лично мнение).
И Андроида въобще не е бъгав, бърз и лек като ios,а аз самият ползвам Айфони от 8 години.
Андроида не му харесвам само, че може да го бъгнеш, ако си играеш с рутове и роми, освен това, не му виждам никакви минуси.
Тоя уиндолс не е въобще красив (лично мнение).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft губи пари от телефоните с Windows
За какви квадрати говориш? АйФона не е триъгълен доколкото си спомням. Андроид е лек и бърз на флагман. iOS можеш да го ползваш на 1 устройство, което идва на немалка цена.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Microsoft губи пари от телефоните с Windows
Квадратите на операционната система, то други какви квадрати има в тоя винбоз?