Ако имаш 7-ца или по-нова ОС, ъпгрейда е безплатен ако го направиш до 29 юли 2016г.
Виста не се класира за безплатен ъпгрейд
Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
На мен също ми се появило знаменце и ме пита за обновяване до 10. Явно крака си бачка здраво.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Вече обявиха, че и пиратските ще ъпгрейднат, но до нелицензирано копие на 10-ка.
-
- Регистриран: 20 юни 2013, 16:20
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Mоже да се изтегли оригинално ISO на Windows 8.1 от сайта на Microsoft. До колкото знам и десетката ще бъде качена. После само си слагаш крака или си купуваш лиценза и го въвеждаш.
Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Не мога да разбера защо хората с такъв трепет очакват 10ката. Поне аз не виждам нищо значително ново като функционалност. Инсталирал съм последното insider preview.
Омешани вюта от изпитаната 7ца и плоската 8ца + напудрени бутони + по-бляскави икони + разместени менюта ==> Новата Windows 10ка.
На практика не Майкрософт прави услуга на клиентите с безплатния ъпгрейд, а пациентите минавайки на новия Windows правят услуга на Майкрософт. :D
Омешани вюта от изпитаната 7ца и плоската 8ца + напудрени бутони + по-бляскави икони + разместени менюта ==> Новата Windows 10ка.
На практика не Майкрософт прави услуга на клиентите с безплатния ъпгрейд, а пациентите минавайки на новия Windows правят услуга на Майкрософт. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Пичове, да ви питам как стои въпроса с тоя лиценз. Купувам го, но при преинсталация на компа какво става. Може ли после пак да го ползвам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Даже като си го ъпдейтнете, ще се с ПЪЛНАТА версия, а не с пробната. Това е добра новина.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Windows 10 ще е наличен от 29 юли
Има ли смисъл да резервирам копие от иконката, която излиза в трея, като се има предвид, че съм си купил Уинда от Замундата? (whistle)