Първият договор за национален роуминг е между “Мтел” и “Макс”
Първият договор за национален роуминг е между “Мтел” и “Макс”
Тея да вземат да си пускат вече гласовите услуги, че цените още да паднат, а офертите да станат по-добри :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Първият договор за национален роуминг е между “Мтел” и “Макс”
Сериозна стъпка. Есента се очертава да е гореща.:)
Искам да стартират още през август, че не ми се чака чак до септември.
Re: Re: Първият договор за национален роуминг е между “Мтел” и “Макс”
Не може, не е "политически коректно" - ще си бавят изкуствено до септември, дори и да са готови, защото август "не е подходящо" (Според закостенелите мениджърски тикви).(whistle)
Иначе на мен ми е интересно дали ще може да се ползва Макс и без 4Г телефон, само в роуминг. ако има такава възможност, и роумингът е реализиран смислено, може наистина вече да започнат да излизат интересни оферти:)
Иначе на мен ми е интересно дали ще може да се ползва Макс и без 4Г телефон, само в роуминг. ако има такава възможност, и роумингът е реализиран смислено, може наистина вече да започнат да излизат интересни оферти:)
Re: Re: Re: Първият договор за национален роуминг е между “Мтел” и “Макс”
А Мтел, дали ще плащат нещо на Макс, все пак Мтел имат повече клиенти.
Re: Re: Re: Re: Първият договор за национален роуминг е между “Мтел” и “Макс”
Просто Макс ще плаща на Мтел, за да ползва мрежата му и осигури мобилна услуга на потребителите си извън местата, на които има свое покритие.
В момента съм на почивка в Узана и тук интернета на Мтел в сравнение с другите два оператора е убийствено бавен, на "Е" ми е обхвата.Просто много лошо сделка за Макс,си мисля аз.
Когато преди 2 години прекарах доста време в Узана и за последните отново две години ходя там доста често интернета от превъзходен (H+) стана отчайващ. А всичко беше така хубаво при Мтел. Техен абонат съм, но съжалявам всеки следващ ден...
В такъв случай предполагам е технически възможно гласовата услуга да мине изцяло през мтел чрез "слизане" до 3 или 2 джи при разговор,дори и при 4 джи покритие,нали.
Ще ползват мрежата на мтел и след време мтел ще ги купи и ще започне да предлага 4G. Така си мисля, че е схемата.