Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
Re: Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
Ноут може да се купува спокойно през един модел. Вече много малко са новите неща с които могат да се печелят многобройни клиенти.Махат, слагат слот ... голяма работа. Вероятно ще е само 64 и 128 гигабайта. 32 може да няма... Хората се адаптират лесно. Това е Андроид смартфон и има достатъчно опции да се направи каквото е нужно от този, който държи да го ползва пълноценно .
То, голяма дискусия за някаква карта памет и батерия...
[B]Този телефон никога не е акцентирал върху тези неща и те не са силната му страна. [/B]
То, голяма дискусия за някаква карта памет и батерия...
[B]Този телефон никога не е акцентирал върху тези неща и те не са силната му страна. [/B]
Re: Re: Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
А кое остава силната му страна, която може да бъде открита само в този модел?
Re: Re: Re: Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
Стилуса(въпреки, че вече го има и в други телефони), но след време нищо чудно да го махнат и него.
Re: Re: Re: Re: Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
Сигурен съм, че стилусът върши реална работа на не повече от 20% от собствените на всички поколения Note до сега. Рабира се, има ги и тези, които просто се хвалят с него пред близки и познати.
Re: Re: Re: Re: Re: Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
На моя Ноут 2 беше още много зле стилуса, неточен.. На Ноут 3 работеше добре. Реално можеш да вършиш доста работа с него. За графики и такива неща е супер. Въпроса е колко хора, ще тръгнат да го правят на телефона. За бърза поправка и промяна става. През повечето време е само аксесоар, но е хубаво да го има. Така и така даваш 1000+лв по-добре Ноут серия от колкото нормално Галакси. Ако нямаш против размера ест. Виждал съм из Ютюб хората да правят чудеса с тоя телефон. Най-вече рисунки.. Но е доста играчка. Абе от Андроида и скъпите телефони, тоя за мен си струва най-много. А и винаги характеристиките му са по-добри от на Галакситата пуснати същата година.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Много го чаках този телефон с надеждата да сменя Ноут 3-ката за година. Но сега основните ми конкуренти са L4 и X Style. За Моторолата ще изчакам първите истински ревюта, но и там ще се лиша от сменяема батерия. Големият плюс, лично за мен, са предните стерео говорители, защото си използвам телефона доста за ефирна музика, а стереото, колкото и смешно да е, вдига субективното качество. Едно време, на Нокиа 6233 в офиса й викаха 'касетофона';)
Иначе, едно нещо ме дразни след два флагмана на Самсунг и това е неповторимия лаг. Дали Тъчуиз или нещо друго, но следващият ми телефон няма да го има със сигурност. Не мога за една проста камера да чакам 3 секунди, а за указателя 4, да не говорим за купчина леки приложения, зареждащи като на Сони Ериксон к750и...
Иначе, едно нещо ме дразни след два флагмана на Самсунг и това е неповторимия лаг. Дали Тъчуиз или нещо друго, но следващият ми телефон няма да го има със сигурност. Не мога за една проста камера да чакам 3 секунди, а за указателя 4, да не говорим за купчина леки приложения, зареждащи като на Сони Ериксон к750и...
Приятел, имам Note 4 от 7 месеца. Свалял съм на него, освен всичко от google и samsung, GPS система, бая игри, около 5, 6, имам много музика, 12 филма и какво ли още не.
Мога да ти гарантирам като горд притежател на Note 4, че през тези 7 месеца той ми е лагвал или забивал точно 0 пъти. Аз никога не бих го сменил за друга марка телефон, най- вече iPhone...
Мога да ти гарантирам като горд притежател на Note 4, че през тези 7 месеца той ми е лагвал или забивал точно 0 пъти. Аз никога не бих го сменил за друга марка телефон, най- вече iPhone...
Re: Re: Re: Ново потвърждение, че Samsung Galaxy Note 5 няма да има microSD слот
Аз го имам от 2 месеца и апаратът е повече от това, което очаквах. Всичко качвам във вътрешната памет. Не на sd карти. Никога преди това не съм използвал карти. 16/32Г са ми стигали, ако е нещо важно е в компютъра. Забелязах , че всичките ми предишни телефони с шарен динамичен тапет лагваха дори и минимално с изключение на този. Тук ефектите, в тапета колкото и да са вдигнати, лаг не мога да видя за сега.
Не знам, аз не съм имал достъп до Ноут 4 за дълго. Определено, особено с това потвържение за 5-цата, започва като функционалност да си струва повече от почти всички флагмани на пазара в момента (вкл. и идващата 5-ца).
Аз на Ноут 3-ката съм с 32 вградени + 64 карта висок клас. Лагът е забележим на всичко, макар че редовно чистя памет, кеш, системни боклуци и т.н. Всички важни приложения са на вградената памет, досега не ми е забивал нито веднъж, и аз да потвърдя.
Но лагът идва почти напълно от тъчуиза/оптимизациите върху Андроид на Самсунг. Тук не говоря за Нова 3, шутъри и други товарачи, а за указател, съобщения, настройки. За някой може няколко секунди да са нищо, но вчера един южнокореец-клиент държеше някакво LG (не знам какъв модел беше, но голям и почти квадратен) и му помогнах с настройките на wi-fi-я. На всяко докосване на екрана, за милисекунди приложенията летяха в кръг. Ако трябваше да стигна на моята 3-ка дотам, биха ми трябвали поне 20 секунди. Да не говоря, че камерата ми, и като нов без едно приложение, и с много, зарежда за минимум 3-4 секунди. Гледах и сума-ти видео сравнения на С6 с G4, и X99 сокет процесор и 96ГБ РАМ да му сложат на новия Самсунг, на LG всичко летеше, което на мен ми говори само за отлична софтуерна оптимизация, без значение на по-слаб хардуер - нещо, което Самсунг от личен опт досега не могат да ми покажат, че правят успешно.
Аз на Ноут 3-ката съм с 32 вградени + 64 карта висок клас. Лагът е забележим на всичко, макар че редовно чистя памет, кеш, системни боклуци и т.н. Всички важни приложения са на вградената памет, досега не ми е забивал нито веднъж, и аз да потвърдя.
Но лагът идва почти напълно от тъчуиза/оптимизациите върху Андроид на Самсунг. Тук не говоря за Нова 3, шутъри и други товарачи, а за указател, съобщения, настройки. За някой може няколко секунди да са нищо, но вчера един южнокореец-клиент държеше някакво LG (не знам какъв модел беше, но голям и почти квадратен) и му помогнах с настройките на wi-fi-я. На всяко докосване на екрана, за милисекунди приложенията летяха в кръг. Ако трябваше да стигна на моята 3-ка дотам, биха ми трябвали поне 20 секунди. Да не говоря, че камерата ми, и като нов без едно приложение, и с много, зарежда за минимум 3-4 секунди. Гледах и сума-ти видео сравнения на С6 с G4, и X99 сокет процесор и 96ГБ РАМ да му сложат на новия Самсунг, на LG всичко летеше, което на мен ми говори само за отлична софтуерна оптимизация, без значение на по-слаб хардуер - нещо, което Самсунг от личен опт досега не могат да ми покажат, че правят успешно.
Относно Touchwiz си прав донякъде, защото товари. Мене лично ме е яд, че няма да има micro SD слот... Дано за вбъдеще да сложат поне 64 GB за мин. вградена памет. Ще е хубаво ако могат да махнат софтуера на Google, защото дубликатните приложения на Samsung според мене са в пъти по- нужни и по- добри от тези на Google...