Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Смешници са това е
Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Ех, един приятел чакаше с нетърпение да си вземе Ноут 5 този месец, че HTC-то му се развали и не успяха да го оправят, екранът постоянно угасва и лампичката постоянно свети в зелено без причина. Има доверие само на Ноут серията, и наистина не съм чувал за дефектна бройка или за развалена такава. :D
Поредното набързо написано заглавие от някой некадърен редактор, добавете, че става въпрос само за началото. Иначе самсуняците за пореден път ще докажат, че не ни броят за хора.
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Голяма работа.
Няма никакво значение къде се продава и къде не. Самсунг имат международна гаранция, която наистина важи.
Няма никакво значение къде се продава и къде не. Самсунг имат международна гаранция, която наистина важи.
Ми що да го продават тук.Нали си правят маркетингово проучване и като прочетоха колко много народ в тоя форум изрева, че няма да го вземе, поради липса на сд карта и сменяема батерия..хаха
Така, трябва, само да го бяха направили това проучване преди да решат да се правят на Apple.
Че в чуждите форуми реването е даже повече.
Че в чуждите форуми реването е даже повече.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 10:50
Правилно решение , и без това нямаше да имат голяма печалба тук , а се съмнявам да иматт такава , където и да е , даже от Ноте 4 ще имат по голяма печалба , който и аз взех вече....
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
На кой му пука и без това никога не купувам телефона от България. То е ясно, че ни имат за хора втора ръка :X
Да си го поставят където слънце не огрява. Без слот за карта, ФМ радио и сменяема батерия няма никога да го купя.
От както започнаха да отпадат екстри от моделите им спрях да купувам от тях - до сега от мен са загубили над 3000 лв. като тази сума се умножи по броя на други клиенти недоволни като мен сигурно цифрата е значителна :)
От както започнаха да отпадат екстри от моделите им спрях да купувам от тях - до сега от мен са загубили над 3000 лв. като тази сума се умножи по броя на други клиенти недоволни като мен сигурно цифрата е значителна :)
Еми ползвай си архаичния телефон тогава и си мисли, че си излъгал системата, като не си си купил нов.
Иначе много странно защо Ноут идва по-късно, като примерно S6 беше наличен при всичките ни оператори само няколко дни след световната премиера.
Иначе много странно защо Ноут идва по-късно, като примерно S6 беше наличен при всичките ни оператори само няколко дни след световната премиера.