Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Докато решат да го пуснат в България, може Apple да са ги изпреварили, и айфон 6s да е първи тук.
Така става, като се бърза. Там им е грешката винаги на Самсунг, много бързат. Сега сигурно нямат достатъчно бройки, или достатъчно време да ги тестват за проблеми с ранното обявяване тая година. И най-вероятно, това, че се фокусират над големите пазари е извинение. Едва ли за нашата държава 1000 бройки например щяха да са им проблем, за да го пуснат в началото. Явно нямат достатъчно за големите маркети и ще оставят такива като нас на заден план. Ако дойде 3/4 месеце по-късно, много хора ще са си купили друг телефон или най-вероятно и сменили на iPhone. Пак няма да им е леко според мен финансово.. Продължават сами да се закопават.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Хахахах, Samsung са умряли за твойте 3 бона...
Имаш ли си неква представа те какво произвеждат?
Тея загуби дето имат от мобилното подразделение въобще не го усещат!!!
Имаш ли си неква представа те какво произвеждат?
Тея загуби дето имат от мобилното подразделение въобще не го усещат!!!
Един ден Note 5 ще превърне в Nokia N97 за Samsung- символ на липсата на шанс за каквата и да е битка в полето на мобилните технологии за компанията.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
[Quote]Един ден Note 5 ще превърне в Nokia N97 за Samsung- символ на липсата на шанс за каквата и да е битка в полето на мобилните технологии за компанията.[/Quote]
Не си наясно изобщо какво пишеш. По-добре не плюй повече с безсмислени коментари, че ще се превърнеш в камила :D
Не си наясно изобщо какво пишеш. По-добре не плюй повече с безсмислени коментари, че ще се превърнеш в камила :D
Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
[Quote]Един ден Note 5 ще превърне в Nokia N97 за Samsung- символ на липсата на шанс за каквата и да е битка в полето на мобилните технологии за компанията.[/Quote]
Да знаете, че не е честно, тука сме колеги, говорим си от доста време, а не казвате какво точно пушите, за да дадете и на нас...
Не знам какво, ама е добро...
Да знаете, че не е честно, тука сме колеги, говорим си от доста време, а не казвате какво точно пушите, за да дадете и на нас...
Не знам какво, ама е добро...
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Не знам един ден в какво ще се превърне Note-серията, но със сигурност всички съществуващи до този момент фаблети са някакви имитатори и освен с големите си дисплеи, с нищо друго не се доближават до бележника! В момента както знаете съм с Vibe Z2 Pro. Уникален екран, бърз, ефективен и с големи възможности, като всеки андроид телефон. Казвам "всеки", защото всички си приличат! Note-серията е уникална с възможностите за работа, които предлага. Няма фаблет - ако ще и китайски пръчколяк, който да бъде достоен конкурент на бележника. Имаш стотици възможности със стилуса, както за работа, така и за забавление. Никой друг смартфон със стилус не предлага такава функционалност!!! Моля ви, не пишете празни приказки, а поработете ден или два с това устройство. Знам че ненавиждате Samsung, но не позволявайте на омразата да ви заслепява. Всички компании правят...стараят се да правят добри устройства и е хубаво, че има разнообразие, но задайте си въпроса: "Ако са толкова загубени Samsung, защо са на всички в устите?" Докато те отчитат нормален спад в продажбите поради огромната вече конкуренция от новоизлюпени китайски фирмички, с трудни за произнасяне имена, наводняващи пазара с евтини боклуци, защо други големи компании отчитат за пореден път немалки загуби???
Аз като човек, който обича разнообразието стигнах до извода, че по качество само Samsung се доближава до Apple, а Note 5 за пореден път, ще заеме мястото си на крал при фаблетите. А това че няма да се продава в България са пълни глупости. Може да се забави, но ще се продава! ;)
Аз като човек, който обича разнообразието стигнах до извода, че по качество само Samsung се доближава до Apple, а Note 5 за пореден път, ще заеме мястото си на крал при фаблетите. А това че няма да се продава в България са пълни глупости. Може да се забави, но ще се продава! ;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
(yes)(yes)(yes)
Подкрепям Ванката.
Тия китайци само наводниха пазара с боклуци.
Епъл и Самсунг си остават единствените качествени телефони.
Може би и донякъде Сони.
Подкрепям Ванката.
Тия китайци само наводниха пазара с боклуци.
Епъл и Самсунг си остават единствените качествени телефони.
Може би и донякъде Сони.
Re: Samsung Galaxy Note 5 няма да се продава в България
Че това е добра новина , тъкмо ще се предпазим от евентуални проблеми в първите бройки , все пак това е много скъп телефон ....
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Samsung Galaxy Note 5 ще се продава в България по-късно
Така е .
Може да го пуснат по късно но ще дойде в България .
До екипа на Mobile Bulgaria коригирайте си заглавието .
Може да го пуснат по късно но ще дойде в България .
До екипа на Mobile Bulgaria коригирайте си заглавието .