Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален
Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален
Браво на Самсунг. Отново са най-добрите.
Re: Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален
хаха жалко, че повечето хора не мислят, като теб.
А за извитият екран, силно ме съмнява да убедят хората, че им е нужен колкото и функционален да го направят. Просто ще си остане нещо по-различно от останалите смартфони, но приложението му е никакво.
А за извитият екран, силно ме съмнява да убедят хората, че им е нужен колкото и функционален да го направят. Просто ще си остане нещо по-различно от останалите смартфони, но приложението му е никакво.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален
Извитата част беше функционална при Ноута където можеше да работи самостоятелно от останалата част.Тук не виждам особена файда - контактите за бърз достъп е къде по-удобно да си ги сложиш в папка на хоума(както съм си го направил), за приложенията същата работа вместо да си чекнеш пръстите да ги стигнеш отстрани.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Пак се опитват да ни учат как да мислим :(
По темата: За този вид функционалност (както те твърдят), ще се убедя че наистина е такава, едва когато и другите марки започнат да я предлагат (извит отстрани екран). А до тогава, всичко е само маркетингови трикове и опити за промиване на мозъците ни. Предпочитам да я нямам тази функционалност, за сметка на по-корава сменяема батерия и слот за карта памет. Не ми трябват и луксозните им стъкла на задния панел, само вдигат цената с това, а функционалността е... да си изпуснеш телефона по-лесно, за да си купиш нов! Който е против, това което казвам, значи вече е с промит мозък...
Извън темата: Не знам за вас, но на мен ми писна да слушам за буклуците им... Познавам много хора със Samsung около мен и от тях разбирам, че само Note серията е що годе читава. За останалите им продукти не чух едно положително мнение от моите приятели. Всеки се кани да сменя на iPhone или Lumia. По-бедните, а и повечето предпочитат да изчакат новите модели Lumia.
Извън темата: Не знам за вас, но на мен ми писна да слушам за буклуците им... Познавам много хора със Samsung около мен и от тях разбирам, че само Note серията е що годе читава. За останалите им продукти не чух едно положително мнение от моите приятели. Всеки се кани да сменя на iPhone или Lumia. По-бедните, а и повечето предпочитат да изчакат новите модели Lumia.
Или по-скоро как да не го правим. :D
"Това е мега куул. Купувай, за да си куул, и не му мисли много".(no)
"Това е мега куул. Купувай, за да си куул, и не му мисли много".(no)
[Quote][B]В Galaxy S6 edge тези извивки нямат кой знае колко интересна функционалност[/B], но в Galaxy S6 edge+ това ще се промени, твърди информация на Phone-probe.[/Quote]
[Quote]Браво на Самсунг. Отново са най-добрите. [/Quote]
Най-добрите в маркетинга, предполагам имаш предвид?
Иначе определено съм им благодарен, че ми отварят очите, как се правят пари с малко подобрения и нововъведения, които обещават или направо започват да ги прилагат в по-следващите модели.
Наистина ми е любопитно - това извито стъкло какво толкова ново придава, като опции, че все още държи толкова висока цена - 1200лв :X
[Quote]Браво на Самсунг. Отново са най-добрите. [/Quote]
Най-добрите в маркетинга, предполагам имаш предвид?
Иначе определено съм им благодарен, че ми отварят очите, как се правят пари с малко подобрения и нововъведения, които обещават или направо започват да ги прилагат в по-следващите модели.
Наистина ми е любопитно - това извито стъкло какво толкова ново придава, като опции, че все още държи толкова висока цена - 1200лв :X
Нищо ново не придава, само по-чупливо стъкло, грозен вид и неудобство при гледане на филми и играене на игри. ;)
Re: Re: Re: Извитият екран на Samsung Galaxy S6 edge+ ще е по-функционален
Мен пък ми харесва едг версията, уникални извивки, и много е приятно да се гледа как иконите се изкривяват...
Но аз съм си малко кифла, така, че не съм добър пример(whistle)
Но аз съм си малко кифла, така, че не съм добър пример(whistle)
Май гроздето е кисело........... :)