Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Честит 4K дисплей в телефон - дано да е подкрепен от подобаваща батерия.
Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Най-накрая са си подобрили и камерите от това, което разбрах. Чипсета е притеснителен - SD810 при 4К резолюция. Изпробвал съм G Flex 2 със същия процесор и не грее повече от останалите. Да видим, как ще се държи с 4К дисплей.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
И аз това се чудя, нали тоя чип не бил особено сполучлив, греели като печки телефоните и не знам какво, ако е така защо продължават да го използват за т.нар. флагмани!?
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Re: Re: Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Много жалко!
Мислех с този да сменям двойката, ама като гледах клипове как грее 3+...
Ами май няма да го взимам!
Мислех с този да сменям двойката, ама като гледах клипове как грее 3+...
Ами май няма да го взимам!
Re: Re: Re: Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Всичко е много хубаво, но дали наистина ще има разлика в картината между 2к и 4к екран?
Стана интереснооо-БРАВО СОНИ!
4К дисплей евала, 23МР Ле ле ле ле, ТИХО.ТОВА Е СЛЕДВ. ми телефон.
4К дисплей евала, 23МР Ле ле ле ле, ТИХО.ТОВА Е СЛЕДВ. ми телефон.
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Re: Re: Re: Re: Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Е няма да е кой знае колко, но все пак ще има разлика. :D
Но, според мен, правят голяма грешка с този греещ процесор. 3+ беше излагация именно заради това, сега и тези... Абе, не знам. Като качат потребителски клипчета и ще се разбере! :)
Но, според мен, правят голяма грешка с този греещ процесор. 3+ беше излагация именно заради това, сега и тези... Абе, не знам. Като качат потребителски клипчета и ще се разбере! :)
Re: Re: Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
[Quote]И аз това се чудя, нали тоя чип не бил особено сполучлив, греели като печки телефоните и не знам какво, ако е така защо продължават да го използват за т.нар. флагмани!? [/Quote]
Слагат го защото нямат алтернатива на пазара в момента. А си мисля, че наистина трябваше да изчакат новата вълна чипсети за 4К дисплей. Да не стане накрая, защо така ми лагва тази игра на супер новия телефон.
Надявам се другите компании да не тръгнат също по този път и да задържат QHD, което е повече от достатъчно за телефон. Освен единствено, ако не планират по-сериозно интегриране във VR очила, където резолюцията си е нужна.
Слагат го защото нямат алтернатива на пазара в момента. А си мисля, че наистина трябваше да изчакат новата вълна чипсети за 4К дисплей. Да не стане накрая, защо така ми лагва тази игра на супер новия телефон.
Надявам се другите компании да не тръгнат също по този път и да задържат QHD, което е повече от достатъчно за телефон. Освен единствено, ако не планират по-сериозно интегриране във VR очила, където резолюцията си е нужна.
Re: Re: Re: Re: Видео на Sony Xperia Z5 Premium потвърждава наличието на 4K дисплей
Не забравяй, че повечето software ще бъде upscale-нат от 2К.
Той за това е водостойчив, водата охлажда добре:)