Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от asenna5 » 09 сеп 2015, 22:55

Стив Джобс ще се обърне в гроба.
Това беше малоумна презентация.
Писалка?!?
Епъл?!?
Хахах - изглежда Самсунг са бащата на Епъл.
А Майкрософт другия баща - не мога да разбера защо Епъл представят Сърфейс 3 на тяхна презентация - защото да, Про-шита е копие на Сърфейса?
..Най-запомнящото се нещо от презентацията беше концерта на OneRepublic. ..Абе за да утрепа човек някви два часа и да се посмее малко - става. Комедия на която по шестобалната пиша четворка. На релси.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от A4i » 09 сеп 2015, 23:20

Невероятни глупости си написал. Епъл са слабо представени в БГ, така че всичко върви тук. Хората просто имат слаб контакт с тези устройства и може и да ти повярват.

vkostov
Регистриран: 03 фев 2010, 20:49

Мнение от vkostov » 09 сеп 2015, 23:23

Бях най-големият противник на Епъл, имах Андроид 100 години и се смеех на всеки с АйШ.т, както му викат. Докато не се наложи да си взема преди 2 години. Повече никога няма да си взема друг телефон, камо ли Андроид. Айшита не ми е забивал никога и няма нещо , което да не е изпипано специално за него. А вие се радвайте на вашите Андроиди, само си пазете нервите.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 09 сеп 2015, 23:50

Аз също смятам да премина на айфон. Фен съм на самсунг, но бях до тука. Просто айфон си заслужава повече. С оглед тези неща, дори ще видя теленор ако го предложат пак с 200,300 лева по -евтин от мтел, направо ще заеба и мтеля и самсунгя.

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 10 сеп 2015, 00:00

Можеш да взимаш 2 телефона на една карта, така, че това не е проблем.
За цената Теленор пуснаха Айфона на най-сносните цени, а дори след по-малко от месец свалиха по още 100лв от цената (така някой останахме прецакани, но други удареха кьоравото). Телефона е машина от всякъде. Няма слабо място просто. Много добре представяне. Да не говорим за Айпада и най-вече за Apple Tv. И хубавото, че продуктите се представят от хора които могат да говорят английски и не се чудиш "тоя ся кво вика"... Камерата нямам съмнения за нея, най-вероятно пак ще грабне 1-вото място въпреки по-малкото мегапиксели. Все още не съм сигурен за Форс тъча, но така или иначе докато дойде на нашия пазар, ще има един куп ревюта в нета. Сериозно се замислям да заменя 6-цата с 6с. Първо да видим дали Теленор ще го пуснат изобщо и тогава ще се реши. Усещам как един куп андроид юзъри просто ще направят това което е трябвало да направят преди години.. Да сменят лагера :)

Погледнах в OLX ползвани iPhone 6 се продават по 900+ лева, а са на една година. Ето една от най-хубавите страни да ползваш Айфон.. Моя мога да го метна за 800+ за да го продам веднага, а телефона ми е като чисто нов. Май ще се сменя с 6S :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от omax » 10 сеп 2015, 07:31

Нищо ново??? Че то какво старо има в този iPhone? Прекрасен ъпгрейд на миналогодишна цена. Какво повече да желае един потребител?

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Мнение от LegolasElf » 10 сеп 2015, 09:06

[Quote]Нищо ново??? Че то какво старо има в този iPhone? Прекрасен ъпгрейд на миналогодишна цена. Какво повече да желае един потребител?[/Quote]

Много нови неща - същата батерия, същата резолюция на дисплея, същия дизайн и форма. Камерата леко подобрена за 4К видео, което е супер ограничено и се ползва рядко. Force touch и сега го има, поне в телефоните на Самсунг, само са му дали име както беше с Ретина дисплей-всички останали вече я имаха. .
За мен единственото интересно нещо е процесора, Незнайно защо крият колко РАМ имат новите телефони.
Епъл-феновете, както винаги не сте реални-ако беше друга марка веднага щяхте да я оплюете - минимален ъпгрейд, не си заслужава, ще фалират и т.н. А колко смешно беше държането им на представянето - водещия каже РЕТИНА ДИСПЛЕЙ и избухват ръкопляскания и викове, каже Force touch и пощуряват. Ако им каже и покаже СРЕДЕН ПРЪСТ сигурно пак щеше да има викове и ръкопшяскания. Малоумна работа.

Prasko1
Регистриран: 11 юни 2014, 21:26

Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad

Мнение от Prasko1 » 10 сеп 2015, 09:13

Гледай 2-3 месеца след старта на продажбите и ще разбереш колко са малоумни ;)

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 10 сеп 2015, 09:15

Има обяснение за ръкопляскането - в залата със 7000 места е имало 1500 гости, а 1000 от тях са служители на Apple. Как да не викат и пляскат.
http://daringfireball.net/2015/09/thoughts_and_observations_on_todays_hey_siri_event

Maui
Регистриран: 22 апр 2007, 17:57

Мнение от Maui » 10 сеп 2015, 09:29

Ей елфичния герой, хвани порасни малко, властелине на пръстените. Престани да говориш простотии, а хвани седни на площата в с. Устина и си лъскай самсунгчето любимо. Какво коментираш в тема, която няма нищо общо с precious samsung!!!

Отговори