Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Нямат база за сравнение - единия е компютър с Windows и достъп до всички приложения от екосистемата, а другия е с мобилна ОС за таблети.
Иначе се оказва, че iPad Pro има 4GB RAM - http://blogs.adobe.com/conversations/2015/09/adobe-debuts-the-next-generation-of-mobile-creativity-apps-during-apple-ipad-pro-keynote.html
Иначе се оказва, че iPad Pro има 4GB RAM - http://blogs.adobe.com/conversations/2015/09/adobe-debuts-the-next-generation-of-mobile-creativity-apps-during-apple-ipad-pro-keynote.html
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Сега, ако ще си говорим теоретично -Wacom много отдавна са царе в тази област. Тук не говорим за стилус, който отчита нива натиск, а самия дисплей, разликата е голяма.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Нещо много ти работи фантазията... Само някой неориентиран пубер може да се подлъже и да ревне на баща си за да мине от Андроид на епълски телефон в този момент ...:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Аз също смятам, че боклука на микромек няма никаква база за сравнение с iPad Pro. Първият въобще не е таблет, а лаптоп с вентилатор с подвижна клавиатура и за луди пари. Отделно от това Core i5-4300U загрява като печка при мизерна производителност. На 2,6GHz вече е 37 Вата. Цялата бракма ще удари 45 вата - и това било таблет? Oще на 800MHz в idle режим само процесора лапа 11,5 вата, докато iPad Air2, с пуснат екран, W-Fi и клетъчен модем, харчи общо 3,2 вата.
И хайде стига с митовете за това че всички обичат бозата и бозавия софтуер. Абсолютния боклук на микромек никой не го купува и залежава по складовете. Това е реалната оценка на потребителите. И е правилната според мен.
И хайде стига с митовете за това че всички обичат бозата и бозавия софтуер. Абсолютния боклук на микромек никой не го купува и залежава по складовете. Това е реалната оценка на потребителите. И е правилната според мен.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
И двете устройства са таблети.
Не утива на модератор да дава определения на продукти, защото ако трябва да сме честни всички производители продават боклуци, включително и Apple.
Аз нямам проблем със загряването на моя i7.
[Quote]бозата и бозавия софтуер[/Quote]
Може би трябва да си преразгледаш позицията на модератор и да започнеш да се редактираш сам. Това ли ти е целта, да създаваш дразги в темата, като ръсиш определения на продуктите? Ако е така то помията iOS също не е много стока, но това не пречи да се ползва. Защо в този форум няма една тема, в която някой да не изръси куп епитети и определения? Модераторите следят потребителите, а кой следи глупостите на самите модератори?
[Quote]Абсолютния боклук на микромек никой не го купува и залежава по складовете[/Quote]
Може би не знаеш, но линията таблети на Microsoft се продават изключително добре и имат 40% ръст спрямо миналата година. Именно появата на тази линия накара ябълките да заработят по този проект. Това е и причината за поредното потъпкване на идеалите на основателя, ламтежа за още пари!
Не утива на модератор да дава определения на продукти, защото ако трябва да сме честни всички производители продават боклуци, включително и Apple.
Аз нямам проблем със загряването на моя i7.
[Quote]бозата и бозавия софтуер[/Quote]
Може би трябва да си преразгледаш позицията на модератор и да започнеш да се редактираш сам. Това ли ти е целта, да създаваш дразги в темата, като ръсиш определения на продуктите? Ако е така то помията iOS също не е много стока, но това не пречи да се ползва. Защо в този форум няма една тема, в която някой да не изръси куп епитети и определения? Модераторите следят потребителите, а кой следи глупостите на самите модератори?
[Quote]Абсолютния боклук на микромек никой не го купува и залежава по складовете[/Quote]
Може би не знаеш, но линията таблети на Microsoft се продават изключително добре и имат 40% ръст спрямо миналата година. Именно появата на тази линия накара ябълките да заработят по този проект. Това е и причината за поредното потъпкване на идеалите на основателя, ламтежа за още пари!
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
[Quote]Аз също смятам, че боклука на микромек няма никаква база за сравнение с iPad Pro.[/Quote]
Калто винаги пропито с лъжи.
Това е човека, който представя един допотопен дигитайзер на Епъл за праотеца на note серията. Според мен България е измислила всичко в лицето на калема и дъската.
Знам защо мразиш surface pro 3 - защото стъпква тотално любимия ти ipad air 2 във всички бенчове.
Модела с i7 2.5 пъти по-голяма графична производителност, което няма нищо общо с продажбите.
Калто винаги пропито с лъжи.
Това е човека, който представя един допотопен дигитайзер на Епъл за праотеца на note серията. Според мен България е измислила всичко в лицето на калема и дъската.
Знам защо мразиш surface pro 3 - защото стъпква тотално любимия ти ipad air 2 във всички бенчове.
Модела с i7 2.5 пъти по-голяма графична производителност, което няма нищо общо с продажбите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Самсулай все пубери ти в главата.. Ти като гледам не си стигнал и това ниво още въпреки годините си.. Зако да минава нали? По-добре един Ноут 5, пък да вземе да пъхне писалката наопъки и да си прецака сензора и да стане нормално Галакси..Или да си вземе галакси, което след 4 месеца ще бъде старо и ще има нов модел.. Да стои с Андроид ей така, да е различен, или щото си пада екстремист и авантюрист? Кеф му е да чака кога ще е следващата забивка, да чака всяко приложение да презарежда при мултитаскинг, или пък следващата вълна от вируси във приложения от Гогъл стор.. И още му е кеф, да го следят ей така за спорта, дори когато е във WC. Кеф му е и телефона да идва с 100 приложения които не иска и няма да ползва, но не може да ги изтрие.. Или пък след година да спрът всички ъпдейти и да си стои не защитен от атаки и със стара ОС докато му изгорят бушоните. Да му продават телефон на безумна цена, при положение, че има още 20 модела които предлагат същото или супер близко до него на 1/3та от цената. Ех тея пубери, май повече акъл имат от зрял човек като тебе. И тука все гледам Андроидаджиите давате големи квалификации на хората. Единия ги изкарва педали и травестити, ти пубери и идиоти, 3-ти зомбита и овце.. Брех вие пък от кога сте толкова специални? Мама ти ли ти каза, че си специален или сам си го измисли? Я малко елате на себе си... Станал 30+ годишен, направил си е джихад срещу марка електроника, и се мисли за зрял и умен.. Айде тея на пазара :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
http://www.gadgette.com/2015/09/10/old-tech-new-lows-apples-iphone-6s-announcement-was-a-joke/
обобщение на представянето
със сигурност пак ще счупят рекордите по продажби, ако и тук пуснат телефоните на свободна продажба на нормални цени си струва да се замисли човек..
обобщение на представянето
със сигурност пак ще счупят рекордите по продажби, ако и тук пуснат телефоните на свободна продажба на нормални цени си струва да се замисли човек..
Microsoft Surface не е таблет, а некво подобие на лаптоп с гумена клавиатура. То и аз от 2 години имам таблет Dell XPS 18 със 18,4" тъчскрий екран и i7. Няма равен на него - самолет е. Но клони повече към PC/Laptop
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Apple представи нови модели iPhone и по-голяма версия на iPad
Force touch/3D touch/къвто-и-да-е-тъч - технологията не е нова (даже на много старите лаптопи Synaptic набутваха едно безполезно поле до часовника, което показваще колко и къде цъкаш по тъчпада). Цялостното и интегриране обаче е новост и предвид, че получава добри ревюта, навярно ще го видим и в не-Apple телефони под някаква форма. All props на Apple за това. На страна от това ъпдейта на телефона е по-скоро рутинен и повечето флагшипи го преживяват същото всяка година.
Нещо, което се пропуска/подценява - Apple започват да продават директно на потребителите отключени устройства. Навярно ще се случва само на големите пазари, но прескачането на операторите е голяма стъпка.
Нещо, което се пропуска/подценява - Apple започват да продават директно на потребителите отключени устройства. Навярно ще се случва само на големите пазари, но прескачането на операторите е голяма стъпка.