LG подсказва, че ще представи телефон с втори преден дисплей
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 10:50
И как това е втори преден екран? Просто е грозно орязан според мен :D... нямат идеи вече и правят пълни глупости ... характеристиките всяка година се вдигат само защото няма какво друго да се измисли , камерата уж става по-добра , дисплея се вдига резолюцията тройно от оптималното и за КАКВО? Дали е достатъчно да се дадат 1,5к за телефон просто , за да кажеш , че го имаш и да нямаш реална полза от всичките характеристики и тн.....
Re: LG подсказва, че ще представи телефон с втори преден дисплей
Мразя Лг, само заради тоя бутон отзад, бахси и неудобното.
Иначе да, нищо вече ново няма.
Желанието да се купи нещо вече го няма както преди години.
Нищо интересно вече няма.
Иначе да, нищо вече ново няма.
Желанието да се купи нещо вече го няма както преди години.
Нищо интересно вече няма.
Re: Re: LG подсказва, че ще представи телефон с втори преден дисплей
То и бутонът отзад спада към иновациите само в името на самите иновациите, без оглед на практичност/полезност/логика.
И на мен ми се струва безмислен особено като е в горната част, където ще се достига трудно.
Re: Re: LG подсказва, че ще представи телефон с втори преден дисплей
Като гледам бледите цветове на иконите, вероятно е e-ink. Има смисъл от подобна енергоспестяваща технология, в комбинация с добрият, стар, IPS LCD. :) Решава основен проблем на LCD-то Такъв екран (и подсветката) се активира на 100%, дори 1% от него да показва съдържание, а останалите 99% да са затъмнени.
И да, LG отново са първи (цветен e-ink + LCD). Вероятно ще предложат калъф с прозорче. Малкото екранче е напълно достатъчно за телефонните функции, плюс разни дребни текстови/графични съобщения от смартфон частта.
Адекватно предложение. Чудя се как до сега не се е наложило. Имаше опити в миналото, дори и при таблетите.
Споменахте и бутоните, отзад на гърба при LG. Ами те решават доста проблеми, например : еднакво удобство при използване с лява/дясна ръка ; оптимална височина на бутоните и лесно достигане от хора с малки ръце ; малка вероятност да се отключи екрана в джоба ; не заемат място на лицевият панел, съответно интегрирането на скенер за отпечатъци няма да пречи и ще е оптимално позициониран, като височина ; не нарушават структурната здравина на смартфона и т.н.
И да, LG отново са първи (цветен e-ink + LCD). Вероятно ще предложат калъф с прозорче. Малкото екранче е напълно достатъчно за телефонните функции, плюс разни дребни текстови/графични съобщения от смартфон частта.
Адекватно предложение. Чудя се как до сега не се е наложило. Имаше опити в миналото, дори и при таблетите.
Споменахте и бутоните, отзад на гърба при LG. Ами те решават доста проблеми, например : еднакво удобство при използване с лява/дясна ръка ; оптимална височина на бутоните и лесно достигане от хора с малки ръце ; малка вероятност да се отключи екрана в джоба ; не заемат място на лицевият панел, съответно интегрирането на скенер за отпечатъци няма да пречи и ще е оптимално позициониран, като височина ; не нарушават структурната здравина на смартфона и т.н.
Re: Re: Re: LG подсказва, че ще представи телефон с втори преден дисплей
Бутоните отзад решават някои дребни проблеми, но за сметка на това създават много по-сериозни като 100% невъзможност (А не просто неудобство, както е в случая със стандартните бутони)) за ползването на маса, в много случаи на стойка в кола също, а и опипването отзад ще отнема време, докато го уцелиш. Плюс, че и камерата може редовно да се маже (Или даже драска).:)
Re: Re: Re: Re: LG подсказва, че ще представи телефон с втори преден дисплей
Така е, но хората предлагат функция двойно почукване за отклюване и регулиране на звука с плъзгач. На този фон да видиш какви недомислици предлагат конкурентите, като например 5,5 инчов телефон с бутон за отключване, разположен отгоре на екрана или пък странично но супер ниско, като бутон за камера. Там е абсолютно неизползваем при всякакви условия. Също така ако си си заключил телефона със скенер интегриран на лицевият панел, ще трябва да си разтегнеш пръстите чак до долният край на екрана. Ако така или иначе имаш бутони отзад, защо да не интегрираш скенера в тях и на хората да им е удобно, не само на НАСА. ;)
Бутон отгоре и на 6 инчов екран е лесно достижим.
Бутона отзад за мен е най-голямото недоразумение, а това почукване по екрана не винаги работи.
Чукай като ненормален, или още по-дразнещо- чукаш веднъж, не святка, чукаш пак- святка и изгасва.
Чукай пак- колко станаха? 6 пъти.
Този номер го прави и лг г3 и г4.
Бутона отзад за мен е най-голямото недоразумение, а това почукване по екрана не винаги работи.
Чукай като ненормален, или още по-дразнещо- чукаш веднъж, не святка, чукаш пак- святка и изгасва.
Чукай пак- колко станаха? 6 пъти.
Този номер го прави и лг г3 и г4.
Тук пък аз не съм съгласен с теб. Бутоните отзад са най-удобното нещо измислено някога. На другите които съм имал с копчета отстрани, доста често ми се е случвало или пауър бутона да се притисне и рестартира телефона, или бутоните за сила на звука да влезнат в режим "безшумен" от притискането. Почукването не работи само ако си нас*ал дисплея! Супер удобна функция вместо да търся бутона за отключване. Нищо че темата е за друго!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Чукай като ненормален, или още по-дразнещо- чукаш веднъж, не святка, чукаш пак- святка и изгасва.[/Quote]
Ти изглежда си човекът с толкова схванати ръце че трябва да си лепиш двойно залепващо тиксо на гърба на телефона за да не го изтървеш.При мен защо става от първия път?При това освен телефона имам и таблет и то с много дървен дисплей но и при него нямам проблеми с отключването.Бутоните не ти ставали, чукането не ти ставало, да си мислил да пробваш с краката може повече да ти се удава ;)
Вие сте като инквизицията, направо изгорихте ЛГ на кладата само защото ще представи нещо по различно.Като че ли после ще ви карат насила да го купувате.
Ти изглежда си човекът с толкова схванати ръце че трябва да си лепиш двойно залепващо тиксо на гърба на телефона за да не го изтървеш.При мен защо става от първия път?При това освен телефона имам и таблет и то с много дървен дисплей но и при него нямам проблеми с отключването.Бутоните не ти ставали, чукането не ти ставало, да си мислил да пробваш с краката може повече да ти се удава ;)
Вие сте като инквизицията, направо изгорихте ЛГ на кладата само защото ще представи нещо по различно.Като че ли после ще ви карат насила да го купувате.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport