Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

dindaneto
Регистриран: 16 юли 2015, 00:55

Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от dindaneto » 01 окт 2015, 10:49

[Quote]До автора на темата, вече има такава отворена: линк[/Quote]
Нека си има,има кой да преценява,тази тема е към статията

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от Диян » 01 окт 2015, 10:58

Просто си чета статията и си казвам мнението

sve23
Регистриран: 02 ное 2011, 11:46

Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от sve23 » 01 окт 2015, 10:59

Който ми кажа, че със смартфон (не лаптоп) може да изтрещи 20G е пълен идиот или безделник.

kpo
Регистриран: 25 сеп 2006, 17:35

Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от kpo » 01 окт 2015, 11:17

Вчера имах някакво очакване за по-добри планове, но днес като ги видях съм разочарован. Виваком уби най-ценното в мобилния си интернет - скоростта на бавните. И този план и другия нов за дата трафик вече са ограничени на 64 кбпс след изчерпване на бързите.Всички нови последващи ще бъдат и те логично ограничени на същата скорост. Със същия успех могат да ги резнат и на 0 кбпс скорост, защото 64 кбпс просто не стават за нищо - ни за скайп/вайбър разговори, ни за интернет браузване.

И като се замисля планове, в които минути = мегабайти в стойностно изражение е просто ... тъпо, Dull, а не Smart. Човешкото ползване е винаги асиметрично - който ползва много трафик - малко говори с класическите 2/3 G технологии, а който много говори - трафикът му остава неизползван. Хората ще се чувстват прецакани, че не са оползотворили едното или дугото.

Smart щеше да бъде, ако се ползваше метрика вивакредитс в плана, примерно план Smart 2500 - говориш, приспада ти кредити=минути, използваш трафик - приспада кредити=мегабайти. Но за това ще трабва да почакаме VoLTE или 5G.

zaboraboy
Регистриран: 06 сеп 2005, 12:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от zaboraboy » 01 окт 2015, 12:21

То някои сънуваха 50% отстъпки на Мтел безкрай през септември,ама не се случи,така,че може и тези да си останат на базови цени.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от Ванката » 01 окт 2015, 14:15

Ами аз не познавам идиот или безделник, който да може да си позволи 24 х 70лв.:D
Аз се чудя друго, след като моя план ХХЛ вече не съществува и ограничават всичко на 64кбпс, аз дали си оставам на старите условия при ограничение на 128кбпс, или да го духам?:D Питам, защото ако ще ме цакат с топла бира, имам и други по-изгодни варианти. И друг въпрос имам. К ато ми изтече настоящия договор, ще ме накарат ли да плащам стандартната такса 100лв., или не, защото такъв план не съществува вече, и се запазват промо условията, или автоматично ще ме метнат на Смарт ХЛ?
Samsung GALAXY S22 Ultra

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от josipz » 01 окт 2015, 14:55

За ограничението не знам, но условията на твоя план бяха, след изтичане на промоционалния срок (24 месеца) цената става стандартна 100лв. Това, че го няма плана вече, няма значение.

Shekinah
Регистриран: 15 апр 2014, 12:02

Re: Re: Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от Shekinah » 01 окт 2015, 17:09

Няма как автоматично да те преместят на друг план. За това си подписал договор- и ти и те да знаете, че за 24 месеца е това. А след това отиваш на стандартни условия (100 лв на месец). И това трябва да ти го пише в договора.

Само на предплатените се случват събитията, при които те местят без да искаш на други условия (Мтел и Теленор). Но пък тям нямаш договор и можете дружно да си правите каквото искате.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 01 окт 2015, 17:14

[Quote]аз дали си оставам на старите условия при ограничение на 128кбпс, или да го духам?[/Quote]

Каквото ограничение (като скорост) ти пише в договора, такова е до изтичането на договора, след това могат да го променят (ако искат/решат).
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нова тарифна линия на VIVACOM дава повече минути и мобилен интернет

Мнение от josipz » 01 окт 2015, 17:18

Това за ограничението на скоростта мисля, че го пише в общите условия, а не в договора. Ако е в договора не може да се променя, но общите условия могат, когато и както искат да си ги променят.

Отговори