Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Re: Re: Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Отново нищо под 10 лева. Пак дървени планове.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
По коледа ще има промоции 50 гига за 2 лева.....:D:D
Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Аз като избера от сайта им колко трафик ми трябва скорост и т.н. ми излизат някакви космически цени от 99 лв за 10 GB на максимална тия луди ли са?
А това,че скоростта пада на 64кбс при всички планове...:S
Да, могат да си сметнат неустойката точно както им изнася, и най-вече не ти казват нищо дори ориентировъчно преди да приключиш. В другите оператори отиваш и разбираш какво дължиш а тук не става. КЗП и КРС са с глави дълбоко в задниците и са оставили тия измамници да лъжат и манипулират на свобода и както им изнася.
Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Това е ясен знак че картела отново е факт и късмет на потребителите, ще им е нужен вече. Скоростта пада на 64кбс при всички планове и оператори. Честито пичове, продължавайте да плюете докато започнете да храчите стотачките както в недалечното минало което се опитвате да забравите. Същия таралеж Ви чака и с отпадането на роуминга. Ще бръкнете в чувала с таралежите и ще извадите такъв с едно око.
Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
И трите оператора ограничават вече на 64кбпс. Очакваше се, все пак тези мрежи искат поддръжка и с отминалите промоции, това беше почти невъзможно. Ниски цени - много гигабайти - ниски печалби - никакви инвестиции по мрежите, или тези които го правят са с нулева възвращаемост = на резултата който се получава. Мтел, най-силно го усетиха и мрежата им започна да кляка! Аз друго забелязвам, хич не им дреме за Булсат и Макс, явно не ги зачитат за конкуренция, след като вдигат цените.
Лично моето мнение е, че дори в този си вид, цените на т.планове са нормални, а ограничението на 64кбпс е някакъв вид презастраховане, (знаят че е неизползваем) срещу хората, които го ползват с други цели, като интернет радио. Има и една друга тънка подробност. Ограничението е до 64кбпс, което означава, че могат да те резнат и на 32кбпс или по-малко!;) Искат да накарат хората да си купуват допълнително пакети, след като им свърши основния нет включен за месеца.
Досега мрънкахте за това и онова, но сега искате - не искате, ще трябва да се съобразявате с новите условия. Без мобилните оператори не можем. Те го осъзнават много добре, защото са част от нашия живот. Докато в другите страни има конкуренция, в нашата има картелни споразумения. Истината е в бизнеса. Там определено предложенията са атрактивни, защото и печалбите за операторите са огромни!;)
Хубав ден от мен!
Лично моето мнение е, че дори в този си вид, цените на т.планове са нормални, а ограничението на 64кбпс е някакъв вид презастраховане, (знаят че е неизползваем) срещу хората, които го ползват с други цели, като интернет радио. Има и една друга тънка подробност. Ограничението е до 64кбпс, което означава, че могат да те резнат и на 32кбпс или по-малко!;) Искат да накарат хората да си купуват допълнително пакети, след като им свърши основния нет включен за месеца.
Досега мрънкахте за това и онова, но сега искате - не искате, ще трябва да се съобразявате с новите условия. Без мобилните оператори не можем. Те го осъзнават много добре, защото са част от нашия живот. Докато в другите страни има конкуренция, в нашата има картелни споразумения. Истината е в бизнеса. Там определено предложенията са атрактивни, защото и печалбите за операторите са огромни!;)
Хубав ден от мен!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Нови планове за мобилен интернет от VIVACOM
Ограничението засяга ли стари договори?
Накратко - спряха Скайп разговорите и стрииминга на музика по бавните им 128 кбпс.
https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need и http://opus-codec.org/comparison/
https://support.skype.com/en/faq/FA1417/how-much-bandwidth-does-skype-need и http://opus-codec.org/comparison/
Е,аз ъпдейтнах плана си на Net & Call L на 30-и и сега разполагам с 1 GB на максимална,а след това на 128 kbps :)
Не е перфектно,но пред вид сегашната ситуация е по-добре.Пък и тези с мерака за 10 GB прекалиха.
Не е перфектно,но пред вид сегашната ситуация е по-добре.Пък и тези с мерака за 10 GB прекалиха.