[quote]Защото има двама човека които превръщат всички теми в боклук. Ако е тема за Apple влизат колкото да се изсе***. Ако е тема за Андроид, влизат пак да сер** срещу Apple (като още с 1-вия си пост ги намисат). Ей затова. И, защото няма един модератор който да ги прати във ваканция за много дълго време[/quote]
Андроид потребителите са просто такива, те злобеят навсякъде, завистливи са,гроздето винаги им е кисело, особено на тези с телефони по 400-500 лв. Тези хора никога не са ползвали Айфон, но знаят повече за него, отколкото самите айфон потребители. Влезте в няйой айфон форум, ще видите, че там няма никакви нападки, заяждания и т.н.
Цените на Теленор са супер, хубаво е, че и те имат поне едно конкурентно предимство.
Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Аз съм андроид потребител от както Нокиа затри симбиан и не мога да кажа, че съм злобен, напротив. За завист да не говоря. Имам много приятели около мен с айфони, но просто мен не ме влече за това винаги съм отказвал да го ползвам. В никакъв случай не мога да кажа, че са лоши или пък добри. Никога не ми е пречело това, че някой друг ползва различно устройство от моето, за това още повече не разбирам какво има тук да се дели, след като повечето хора дори не се познават лично. Не мисля, че някой от тук дразнещите се има акции в тези големи компании. В крайна сметка идеята на форума е да споделим мнение за собствените си устройства, а не за тези които не ползваме. Няма как да дам обективна оценка, за нещо което не ползвам... И това дали едно нещо е хубаво или не е абсолютно лична преценка.
Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Момчета, скоро бях принуден без да ипотекирамките апартамента си да купя Айфон 6 на внучката си, та когато сравнявах, в едната ръка Galaxy s6 и IPhone 6 разбрах каква огромна разлика има м/ду тях/ не коментирам характеристики/, на Самсунга лайсната бледо подобие на лайсната на Айфон 4/4s и то с ръб от към екрана, камерата стърчи.... всичко е грубо, докато Айфон 6 е изписан отвсякъде, няма забележки, че и си държи цена и лесно се продава. /аз съм със Самсунг5-вече ме е срам от него! /
ПП - представяте ли си колко андроид телефона са с Launcher под IOS, а няма обратното...
ПП - представяте ли си колко андроид телефона са с Launcher под IOS, а няма обратното...
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
[Quote]Не мисля, че някой от тук дразнещите се има акции в тези големи компании.[/Quote]
:)
Не бъди толкова сигурен(yes) (с малка разлика, че никой не се дразни(whistle) )
:)
Не бъди толкова сигурен(yes) (с малка разлика, че никой не се дразни(whistle) )
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
[Quote]на Самсунга лайсната бледо подобие на лайсната на Айфон 4/4s и то с ръб от към екрана, камерата стърчи.... всичко е грубо, докато Айфон 6 е изписан отвсякъде, няма забележки, че и си държи цена и лесно се продава. /аз съм със Самсунг5-вече ме е срам от него! /[/Quote]
И как да отговориш интелигентно на това?
Или пък на другия, който е като латерна "гроздето било кисело" а не мисли, че телефоните са ни по-скъпи от айфоните, че дори имаме и айфони. А това с честите ъпдейти ми е любимото - те са признак, не че кораба-майка мисли за вас, а защото в повечето случаи ъпдейтите са направени набързо и некадърно и постоянно първоначално създават проблеми.
Виж за другото съм съгласен - всеки е свикнал с някаква марка и модел и едва ли някакъв форум може да формира мнение. Няма начин лично аз да ползвам нещо, което ненавиждам(в случая айфоните).
И как да отговориш интелигентно на това?
Или пък на другия, който е като латерна "гроздето било кисело" а не мисли, че телефоните са ни по-скъпи от айфоните, че дори имаме и айфони. А това с честите ъпдейти ми е любимото - те са признак, не че кораба-майка мисли за вас, а защото в повечето случаи ъпдейтите са направени набързо и некадърно и постоянно първоначално създават проблеми.
Виж за другото съм съгласен - всеки е свикнал с някаква марка и модел и едва ли някакъв форум може да формира мнение. Няма начин лично аз да ползвам нещо, което ненавиждам(в случая айфоните).
Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Аз затова спрях да ъпдейтвам, няма никакъв смисъл, толкова некъдрни ъпдейти и всичко е едно и също...
Още съм си с iOs 3, когато предложат наистина нещо интересно- за Хъпдейтна:)
Кораба-майка ни говори, ама ние не слушаме...прелитат самолетчета около нас във форма на ябълка и ни облъчват, ама тази нощ съм се затворил в палатката щото студено и няма да мъ видят...и после ши мъ накажат....
*пак се рестартира м*** му стара...:S
Още съм си с iOs 3, когато предложат наистина нещо интересно- за Хъпдейтна:)
Кораба-майка ни говори, ама ние не слушаме...прелитат самолетчета около нас във форма на ябълка и ни облъчват, ама тази нощ съм се затворил в палатката щото студено и няма да мъ видят...и после ши мъ накажат....
*пак се рестартира м*** му стара...:S
Re: Telenor обяви цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus
Да бе и аз няма да ъпдейтвам повече! Аз 30 ъпдейта съм инсталирал, без да разбера, че били пълни с проблеми :D Смятай колко ме е облъчил кораба майка! Че и все по-бърз ми се вижда тоя телефон да го деня.. Голямо облъчване. Де да бяхме като Андроида, те поне проблемите си ги знаят още като си купят телефона.. Ъпдейти не идват, че да го прецакат още :D
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!