Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
То 10 долара ти е интернета на телефона.. В България услугата няма да придобие особена популярност, определено. :D
Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Особено при наличието на https://www.ublock.org и още дозина възможности за сваляне на клипове на телефон/компютър.
Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Можеш да бъдеш сигурерн, че нито един блокер няма да може да спира рекламите оттук-нататък.
Интригите са две според мен:
- дали съдържанието ще бъде накъсвано от реклами, ако да ще е изключитилно неприятно;
- какъв ще бъде обемът недостъпно съдържание за безпарични потребители, логиката подсказва че ще се увеличава вбъдеще - друга неприятност.
Но 'за само 9.99$' да не ме търсят, като намалят на 2$, обещавам да се включа ...
Интригите са две според мен:
- дали съдържанието ще бъде накъсвано от реклами, ако да ще е изключитилно неприятно;
- какъв ще бъде обемът недостъпно съдържание за безпарични потребители, логиката подсказва че ще се увеличава вбъдеще - друга неприятност.
Но 'за само 9.99$' да не ме търсят, като намалят на 2$, обещавам да се включа ...
Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
5? ми е Spotify, за YouTube 10$ няма да дам.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Преди 1-2 години ревнаха, че youtube не генерирала "желаните" приходи. Междувременно стана ясно, че Сергей Брин и Лари Пейдж имат по 30-ина милиарда долара. Явно са намерили този начин да запълнят "дупката" в бюджета.
Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Слушах го това и преди време, ама нямам проблеми с рекламите още. Това ми прилича на "оферите" като тук, в Дания. Не си купувай една ябълга за 5 крони, купи си 6 ябълки за 20 крони. Пък като изхвърлиш другите 5, в промоция си бил. Пакетът и тук обхваща прекалено много, явно наиситна искат да заформят цяла система от услуги. Защо ли?
Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
В цената влиза и достъп до Play Music, което е техния еквивалент на Spotify.
Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 16:39, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
[Quote]В цената влиза и достъп до Play Music, което е техния еквивалент на Spotify.[/Quote]
Не знаех, добре е значи, стига да има достатъчно съдържание. Spotify ми е вграден в ресийвъра и ми е много удобен за слушане на музика. Не бих минал на Play Music.
Не знаех, добре е значи, стига да има достатъчно съдържание. Spotify ми е вграден в ресийвъра и ми е много удобен за слушане на музика. Не бих минал на Play Music.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 16:39, променено общо 1 път.
-