Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Youtube на 90% го ползвам само като някой някъде е дал линк към клипче в него (И винаги се изнервям от бъгавата му работа и необходимостта в повечето случаи от поне един рефреш, за да тръгне клипчето, което най-вероятно също е заради пустите реклами в началото) - за всички тези линкове (Съответно и качване на съдържание) хората постепенно ще започнат да ползват други сайтове при това положение.
Ако бяха само рекламите, можеше и да запази популярност, но с недостъпност на клипове при безплатните акаунти мисля, че вече не са си направили сметката и няма да го бъде.:)
Ако бяха само рекламите, можеше и да запази популярност, но с недостъпност на клипове при безплатните акаунти мисля, че вече не са си направили сметката и няма да го бъде.:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
В момента в който сложат реклами споделянето на линкове ще намалее, поне така мисля. От няколко месеца насам наблюдавам, че във фейсбук се споделят клипове които са качени в социалната мрежа, а не от тубата.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Аз цъкам на линковете само защото също си имам адблок - ако трябваше да търпя рекламите, никога не бих ги гледал.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
AddBlock и аз имам, но ако рекламите са вградени във видеото, няма спасение.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Така е, това направят ли го, тогава вече ще има доста сериозен отлив.(yes)
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Нещата стават страшни. Явно рекламите са новия магнит за приходи. Не е само youtube. Новата вълна игри и приложения са като бясни кучета за пари и реклами. При първоначално пускане ти качват в телефона/таблета рекламните клипчета. Някой приложения отказват да работят даже офлайн без интернет. Така получаваш ненужен трафик. В хода на играта ти искат или пари да си купиш нещо за прогрес в нея или да гледаш рекламен клип 30 секунди.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
С алчността си само ще насърчат пиратството.
При домашните PC-та с пиратстване има риск да си качиш вирус, а при телефоните се затвърждава точно обратното - рискът е ако сваляш безплатните версии от официалните магазини, поне що се отнася до Андроид. (whistle)
Аз лично свалям от маркета, но винаги чета ревютата и ако има отзиви за наличие на досадни реклами, не тегля.
При домашните PC-та с пиратстване има риск да си качиш вирус, а при телефоните се затвърждава точно обратното - рискът е ако сваляш безплатните версии от официалните магазини, поне що се отнася до Андроид. (whistle)
Аз лично свалям от маркета, но винаги чета ревютата и ако има отзиви за наличие на досадни реклами, не тегля.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Аз съм платил за не малко приложения. По този начин ползвам всички възможности на програмата и избягвам рекламите. Има една игра която разцъквам понякога Asphalt 8 и забелязвам повече реклами от преди няколко месеца.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
[Quote]Аз съм платил за не малко приложения. По този начин ползвам всички възможности на програмата и избягвам рекламите. Има една игра която разцъквам понякога Asphalt 8 и забелязвам повече реклами от преди няколко месеца.[/Quote]
И аз съм си купил много любими игри и програми. Но тактиката е вече друга. Правят ги безплатни и така разпространението е много голямо и рекламите стават дори и да не искаме. Примерно така беше с MODERN COMBAT 5.
И аз съм си купил много любими игри и програми. Но тактиката е вече друга. Правят ги безплатни и така разпространението е много голямо и рекламите стават дори и да не искаме. Примерно така беше с MODERN COMBAT 5.
Re: Срещу 10 долара на месец YouTube няма да показва реклами
Да сте чували за Magic Actions за YouTube - премахва всички видове реклами и добавя нови функции на тубата - https://chrome.google.com/webstore/detail/magic-actions-for-youtube/abjcfabbhafbcdfjoecdgepllmpfceif