4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Повечето от инфото ти е грешно и за мтел и за вива.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Ще видим дали до юни ще пуснат нещо :Д Но е безобразие Мтел от 4 години да го готви това 4г и накрая теленор за две да го направи :Д
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Не забравяйте обаче, че всичко това е факт, понеже Глобул ги продадоха и ги купиха Теленор, а те направиха огромна инвестиция в тази насока.
Ако Мтел се забави с пускането на 4Г, това може да доведе до изтичане на платежоспособни клиенти от Мтел към Теленор.
Ако Мтел се забави с пускането на 4Г, това може да доведе до изтичане на платежоспособни клиенти от Мтел към Теленор.
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Тук си много прав колега ,напълно подкрепям мнението ти аз съм един от тях.Съпругата ми януари преподписва и ако мтел,нямат поне някакво офицялно инфо с точни дати веднага е прехвърлям.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
[Quote]Ако Мтел се забави с пускането на 4Г, това може да доведе до изтичане на платежоспособни клиенти от Мтел към Теленор.[/Quote]
Колега тук си допуснал мъничка грешка, 4G LTE на Мобилтел е достъпно за ползване от клиенти от 2-3 месеца. Скоростта обаче е ограничена до скоростта на 3G услугата. Скоро се очаква да прехвърлят нещата за 3G-то на 2100, това ще осигури по-плътно покритие но на по-малко разстояние, което от своя страна ще доведе до появата на дупки в обхвата и на места до лиспата на такъв освен ако не сложат още антени.
Истината е че да надграждаш и ъпгрейдваш нещо старо към ново е трудна задача, Теленор имат предимство в това отношение защото подменят всичко с ново.
Колега тук си допуснал мъничка грешка, 4G LTE на Мобилтел е достъпно за ползване от клиенти от 2-3 месеца. Скоростта обаче е ограничена до скоростта на 3G услугата. Скоро се очаква да прехвърлят нещата за 3G-то на 2100, това ще осигури по-плътно покритие но на по-малко разстояние, което от своя страна ще доведе до появата на дупки в обхвата и на места до лиспата на такъв освен ако не сложат още антени.
Истината е че да надграждаш и ъпгрейдваш нещо старо към ново е трудна задача, Теленор имат предимство в това отношение защото подменят всичко с ново.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
[Quote]веднага е прехвърлям[/Quote]
Колега ще ти дам един приятелски съвет, никога ама никога не прехвърляй номер от един оператор към друг в България.
По-добре мини ако си решил на друг оператор но си вземи от него нови "[B]НЕПРЕНАСЯНИ НОМЕРА[/B]".
Колега ще ти дам един приятелски съвет, никога ама никога не прехвърляй номер от един оператор към друг в България.
По-добре мини ако си решил на друг оператор но си вземи от него нови "[B]НЕПРЕНАСЯНИ НОМЕРА[/B]".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
Поне да беше посочил аргументи? Интересувам се защото ползвам пренесен номер, но нямам никакви проблеми?
-
- Регистриран: 16 апр 2005, 12:48
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 4G LTE мрежата на Telenor ще е достъпна за всички от 1 декември
OK,но не мога да се светна къде го има.Аз живея в Пловдив и тук го няма,незнам къде го намирааш и хващатш в пловдив.Ако можеш ми кажи да го тествам.Зщото според мен дори и с намалена скорос апарата трябва да ми показва,че мрежата е ЛТЕ ако греша ме поправи.