Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
@Holon защо всеки път трябва да кажеш че имаш телефон за 2000лв.Почти всеки път като чета мненията ти,освен,че доста от пътите казваш смислени неща,намесваш телефона ти,който е 2000лв.Вече се съмнявам някой от форума да незнае,че имаш телефон за 2000лв
Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Факт е, че средния клас предлага все повече и напълно достатъчно за не много претенциозните потребители. Ако обаче ползаш телефона интензивно за най-различни неща, тогава високия клас продължава да си заслужава.
Да не забравяме, че мобилните телефони и технологии са и хоби за много потребители. Просто го има удоволствието да си купиш нещо ново, независимо дали е много по-добро от предишното ти.
Да не забравяме, че мобилните телефони и технологии са и хоби за много потребители. Просто го има удоволствието да си купиш нещо ново, независимо дали е много по-добро от предишното ти.
Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Нека не забравяме, че не всеки телефон във високия клас струва по 1,500 лева.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Еми разбира се, като погледна при продавачите тук в сайта S6 започва от 850лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
А го има и за 5хх лева втора употреба.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Преди осем месеца взех Vibe Z2 Pro за 700лв. чисто нов от Зора. Това е флагман, който си има стабилен хардуер, наблъскал съм го с всичко което ми трябва и върви на пушка. Стопявам му лагерите и въпреки това батерията държи цял ден, но става въпрос за много здрав тормоз. Иначе два дни си изкарва на средно ползване вече. Сега може да се вземе и G4 за 800-830лв. http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/lg-gsm-h815-g4-smartfon.html нов, също страхотен телефон, като двусимовата версия http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/lg-gsm-h818-g4-dual-smartfon-s-dve-sim-karti.html е едни 30лв. отгоре.
Nexus 5X, супер телефон флагман на гугъл, варира чисто нов от 710лв. за 16 гъби до 820лв. за 32 гъби http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/lg-gsm-h791-nexus-5x-16-32gb-smartfon.html .
Още едно достъпно предложение за под 1000лв. е HTC One E9 http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/htc-gsm-one-e9-dual-sim.html , две сим карти и страшен хардуер...
Nexus 5X, супер телефон флагман на гугъл, варира чисто нов от 710лв. за 16 гъби до 820лв. за 32 гъби http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/lg-gsm-h791-nexus-5x-16-32gb-smartfon.html .
Още едно достъпно предложение за под 1000лв. е HTC One E9 http://get.bg/gsm-i-telefoni/gsm-telefoni/htc-gsm-one-e9-dual-sim.html , две сим карти и страшен хардуер...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Lenovo и Huawei са представени на българския пазар. Meizu MX4 се продаваше от техно-магазините на изгодна цена. OnePlus се поръчва в интернет. Има още няколко китайски компании (Xiaomi, LeEco, OPPO т.н.) със стабилно качество, които могат да бъдат препоръчани на всеки. Въпроса е че от две години насам много от качествените и евтини модели на тези фирми не излизат извън Китай и са насочени изцяло към домашния пазар. Телефоните обикновено са с китайски ром, някои дори без поддръжка (или с частична) на англииски език.
Такива телефони са уникално добри, като хардуер, за парите си. Не са подходящи за неопитни потребители, тъй като проблемите с китайските ромове изискват умение за да бъдат отстранени. Ако софта беше с многоезична поддръжка, тогава телефончетата нямат равни. За 250 лв. купуваш изцяло метален телефон със също толкова добър екран, като на iPhone, с отлична камера, с допълнителен аудио-чип, със здрава батерия и поддръжка на SD карта. Хардуера е безкомпромисен, често надминава този на флагмани за +1000лв. от "утвърдени" производители.
Такива телефони са уникално добри, като хардуер, за парите си. Не са подходящи за неопитни потребители, тъй като проблемите с китайските ромове изискват умение за да бъдат отстранени. Ако софта беше с многоезична поддръжка, тогава телефончетата нямат равни. За 250 лв. купуваш изцяло метален телефон със също толкова добър екран, като на iPhone, с отлична камера, с допълнителен аудио-чип, със здрава батерия и поддръжка на SD карта. Хардуера е безкомпромисен, често надминава този на флагмани за +1000лв. от "утвърдени" производители.
-
- Регистриран: 11 мар 2013, 11:30
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Не че нещо но Р8 ги бие всичките тези и е на цена доста под обявените.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Meizu Metal до преди 3 дни беше на примоция за $130. Huawei P8 Lite и той е толкова , но си е пръчка - сравнен с тъмно синия змей. 5 инча , 720p no-name екран , с две гъби РАМ и печката Kirin620 не струват толкова. Дори ламаринката на задния капак не спасява Лекия.
Преброени ли са дните на скъпите флагмански смартфони?
Аман с тия китайски имена :|
Аз пък бих си взел на достъпна цена LG G4, Moto X Play, Lumia 640XL, Xperia Z3, Nexus 5x, Note 4...
За мен това са телефони който са под 1000лв и са много по-приятни от китайските, не се обиждайте, китайците правят страхотни телефони, но почва лееееко да ми писва от тях, добри телефони са, но няма като "нашенските" познати имена:)
Особено Ноте 4 още няма конкуренция от китайците, най-добрият Андроид телефон според мен.
Иначе сте прави, телефон на 2 години прави абсолютно същото като телефон от 2016.
Не просто ей така фаворит на всички фенове е Лг Г4, един достоен флагман на "ниска" цена.
Аз пък бих си взел на достъпна цена LG G4, Moto X Play, Lumia 640XL, Xperia Z3, Nexus 5x, Note 4...
За мен това са телефони който са под 1000лв и са много по-приятни от китайските, не се обиждайте, китайците правят страхотни телефони, но почва лееееко да ми писва от тях, добри телефони са, но няма като "нашенските" познати имена:)
Особено Ноте 4 още няма конкуренция от китайците, най-добрият Андроид телефон според мен.
Иначе сте прави, телефон на 2 години прави абсолютно същото като телефон от 2016.
Не просто ей така фаворит на всички фенове е Лг Г4, един достоен флагман на "ниска" цена.