Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
След като си избършеш пяната от устата, си седни на задника и слушай какво ти пее радиото ;)
Първо - не ми преиначавай думите за огледално-рефлексните апарати и камерата на телефон. Написах, че камерата на фотоапаратът може да компенсира само с МР-и от телефоните.
Второ - никъде на съм написал, че резолюцията има общо с оптиката. Имам чувството, че си болен от дисклесия и не може да проумееш какво съм написал. Големината на сензора ли според теб са МР-ите? Нещо сам се оплете!
Пък сензор с големина 1/2,0 е толкова "огромна" стъпка, че сравнена с моя дърт сензор от 1/2,2 е нечуван скок :D:D:D
Като гледам какво си дал за пример за професионални фотоапарати, май ще продължа да "рева", защото са по 21 МР, а не 12, нали?!
Хубаво е да видиш Ролс-а при апараттите - Hasselblad, дали не наблягат на МР-и. 200 МР как ти звучат, а г-н "фотограф"???
Не само, че ще си оставя дъртата Нокия, ами и ще си се кефя на камерата, безплатната уникална навигация и страхотния дисплей без аналог при четене на слънце. И за да те ядосам повече, ще ти кажа, че си имам и един Note 3:P
Първо - не ми преиначавай думите за огледално-рефлексните апарати и камерата на телефон. Написах, че камерата на фотоапаратът може да компенсира само с МР-и от телефоните.
Второ - никъде на съм написал, че резолюцията има общо с оптиката. Имам чувството, че си болен от дисклесия и не може да проумееш какво съм написал. Големината на сензора ли според теб са МР-ите? Нещо сам се оплете!
Пък сензор с големина 1/2,0 е толкова "огромна" стъпка, че сравнена с моя дърт сензор от 1/2,2 е нечуван скок :D:D:D
Като гледам какво си дал за пример за професионални фотоапарати, май ще продължа да "рева", защото са по 21 МР, а не 12, нали?!
Хубаво е да видиш Ролс-а при апараттите - Hasselblad, дали не наблягат на МР-и. 200 МР как ти звучат, а г-н "фотограф"???
Не само, че ще си оставя дъртата Нокия, ами и ще си се кефя на камерата, безплатната уникална навигация и страхотния дисплей без аналог при четене на слънце. И за да те ядосам повече, ще ти кажа, че си имам и един Note 3:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Очевидно разбираш само от реване, продължавай в тази посока. Междувременно се научи какъв е ефектът на мегапикселите.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Честно казано направо недумявам как има хора като теб, които се инатят и не искат да приемат истината!
Сляп ли си, че новият "иноватовен" сензор на S7 ще е колкото на 5 годишна Нокия 808 - 1/2,0 срещу 1/2,2?
Не можеш ли да четеш или умишлено пропускаш, че Хаселблат имат 200 МР фотоапарат - или и те са дилетанти и се напъват излишно да правят камери с много МР-и???
Моля те, обясни ми защо държиш да продължаваш да се излагаш?
Значението на МР е, че СЪСТАВЯТ снимката бе момче недоучило. Нали ако снимката е съставена от повече пиксели (точки), детайлността и ще е по-голяма. Толкова ли е трудно за разбиране?
Сляп ли си, че новият "иноватовен" сензор на S7 ще е колкото на 5 годишна Нокия 808 - 1/2,0 срещу 1/2,2?
Не можеш ли да четеш или умишлено пропускаш, че Хаселблат имат 200 МР фотоапарат - или и те са дилетанти и се напъват излишно да правят камери с много МР-и???
Моля те, обясни ми защо държиш да продължаваш да се излагаш?
Значението на МР е, че СЪСТАВЯТ снимката бе момче недоучило. Нали ако снимката е съставена от повече пиксели (точки), детайлността и ще е по-голяма. Толкова ли е трудно за разбиране?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Имат такъв апарат, защото се използва от професионалисти, които правят снимки за стадиони и билбордове, например, където имат нужда от физически размер. Детайлността е само част от снимката, сигурен съм, че го знаеш. HTC се изложиха с 21МР, това също го знаеш. Ти на какъв екран си гледаш снимките от телефона, че да ти липсват детайли с Note 3, например? А новият сензор го събират в доста по тънък телефон от 1020 и 808. Това също има значение. Нищо лично, но 99% от хората няма да забележат спада, но ще забележат разликата в снимките при липса на ссветлина, което е много по-важно. Не забравяй, че това е само стъпка в правилната посока.
Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Бахти безсмисления спор.
Мегапикселите имат смисъл ако ще кропваш. Дали 20 или 2000 ако ще снимаш за фейсбук все същия чеп. По-добре е да са повече, но каквото ревете с тея числа.. Тоя изписал цял роман, другия му критикува романа.. Самсунг правят страшни камери последните 2 години. И с 12 ще е супер добра. Предостатъчна за масовия потребител.
Мегапикселите имат смисъл ако ще кропваш. Дали 20 или 2000 ако ще снимаш за фейсбук все същия чеп. По-добре е да са повече, но каквото ревете с тея числа.. Тоя изписал цял роман, другия му критикува романа.. Самсунг правят страшни камери последните 2 години. И с 12 ще е супер добра. Предостатъчна за масовия потребител.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
HTC зе изложиха с много неща, това си личи от продажбите. К'во от това. Samsung са много напред при камерите от HTC, да спрат да ги сизчакат ли? Ами не си купувайте S7, докато HTC не си извадят главата от задника. ;)
Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Аз дадох пример с тях за това, че мегапикселите не са всичко. Какво общо има това с казаното от теб?
Re: Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Даваш лош пример. Удачният би бил : Вижте к'во, ни е сме другия доставчик засензорите na iPhon, освен Sony. K'ъвто брак ни остане от 40-милионната поръчка, ще го вложиме в S7. Радвай се народе...
Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
А на аифон 6ес като камерата му е 12мп,да не би да е лоша
Re: Re: Re: Батерията на Samsung Galaxy S7 edge ще е с голям капацитет
Няма лошо, iPone 7 също ще е с 12MP камера. Д'еба и еретиците от Nokia. Що им трябваше да правят преди 5 години телефон с 41MP сензор? Колко бокуци да сме продали до сега...