Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Продъжавам да мисля, че тази година са направили доста силен телефон. А с опитите да го пуснат максимално рано, само могат да спечелят. И ако наистина дават Gear VR заедно телефона, би бил доста силен ход. Това е нещо което отличава техните телефони и трябва повече хора да имат достъп до него. Така и Oculus платформата ще се развива по-бързо.
Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Мен пък, мисълта че ще дават и безплатни Gear VR, ме кара да мисля, че телефона ще е разочарование (или поне не толкова добър, колкото някои се надяват). Един вид компенсират разочарованието от телефона с безплатни цайси, за да замажат положението и да ни накарат да си мълчим. Страннен ход за Самсунг, те никога не са предлагали продуктите си чрез такъв тип "промоции", поне аз такива наблюдения имам. Дано да греша! И между другото, дано този път да имат изцяло черен телефон, който като го погледнеш от пред, и да не можеш да разбереш, къде са сензорите, и къде са краищата на дисплея (като моята лумия 930 на пример). И дано този път дисплеят им има истинско бяло, а не розово или синьо...
Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Виж, то винаги има нещо, което дават като подарък в началото, да кажем първия месец от продажбите. Миналата година така взех безжично зарядно, преди това с S4 - хендсфрии. Но сега подаръка е по-сериозен, а и по-готин ;)
Идеята е, че сега имат нещо което никой друг няма, но още не е толкова популяризирано и това е начин да го направят по-масово.
А колкото до това какво ще представляват телефоните, ще видим съвсем скоро, 10 дни останаха. Но ако слуховете до сега са верни, мисля че ще са яки.
Идеята е, че сега имат нещо което никой друг няма, но още не е толкова популяризирано и това е начин да го направят по-масово.
А колкото до това какво ще представляват телефоните, ще видим съвсем скоро, 10 дни останаха. Но ако слуховете до сега са верни, мисля че ще са яки.
Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Всички нови флагмани на Самсунг са все по-добри с всяка нова година.
Изобщо не се съмнявам, че и след 21-февруари ще е така. То няма и никаква логика да направят по-лош телефон.
Вероятно, пак ще ме изкушат да си купя и този.
[B]Просто са най-добрите в този бранш....[/B]:D
Изобщо не се съмнявам, че и след 21-февруари ще е така. То няма и никаква логика да направят по-лош телефон.
Вероятно, пак ще ме изкушат да си купя и този.
[B]Просто са най-добрите в този бранш....[/B]:D
Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Най-добрите друг път... Може би само в твоята глава. Кое им е предимството на Galaxy s6 пред s5? Аз виждам само един по-интересен и неудобен дизайн с изработка от различен материал за корпуса. Има куп недостатъци, като липса на слот за карта памет, по-слаба батерия, липсата на достъп до батерията, както и други работи. Сега тези неща може би ще ги върнат обратно. И всъщност предлагат подобрена версия на S5 откъм процесор и нищо повече, а и подобен неудобен дизайн като на S6/edge, където постоянно натискаш нещо неволно, заради революционния извит дисплей. И сега ще кажеш, че батерията ще е с "огромен" капацитет. Ами да ама не е така, има флагмани с доста по-големи батерии. Т.е. новият флагман ще има нормална батерия. Даже, ако трябва да вярвам на слухове, батерията пак ще е с малък капацитет, като за флагман, въпреки малкото увеличаване на капацитета. Можеха да се постараят повече с батерията, вместо да избързват да пускат телефон преди всички, че да спечелят повече пари от другите. В днешно време, такива технологични компании ги интересува само печалбата, а не какво искат хората. Повярвай, и новия флагман ще има много недостатъци, както всеки друг телефон.
Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Определено от Самсунг са пропуснали да се консултират с гуру, като теб относно новия си флагман... Фатална грешка от тяхна страна... Чудно, защо все още продават най-много телефони от всички останали ...
Моето мнение е такова, а твоето изобщо не ми трябва по простата причина, че аргументите ти не са от значение за мен лично... :D
Моето мнение е такова, а твоето изобщо не ми трябва по простата причина, че аргументите ти не са от значение за мен лично... :D
Не са от значение за абсолютно никой, не само лично за тебе;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Как може форума да подстрекава мишки като теб, които само едно си знаят и говорят, не знам.
Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
за нищо на света няма да позволя нещо да ми сканира ириса,чакайте да видите новия HUAWEI P9...
Re: Re: Samsung ще стартира предварителните поръчки за Galaxy S7 още на 21 февруари
Да позоволяваш и да не позволяваш, след някоя друга година като си сменяш личната карта ще ти го сканират както с пръстовия отпечатък!
Относно телефоните - очаквам да са супер и ако дойдат на прилични цени сигурно ще си взема.
Относно телефоните - очаквам да са супер и ако дойдат на прилични цени сигурно ще си взема.