Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge носят еволюционни подобрения

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge носят еволюционни подобрения

Мнение от sladyrko » 21 фев 2016, 20:46

Толкова тъп ъпгрейд са направили, че за да имат достатъчно pre-orders и продажби в началото дават и безплатен VR... Показаха едни цифри 60% по бърз бла бла, да опитат да залъжат Galaxy S6 потребителите, че има причина да правят ъпгрейд. И това с СД слота, дето китайците го правят от 2 години, те го били измислили... :D
Телефона е супер. За хора идващи от S5 и други подобни Андроиди или iPhone. Но беше супер тъпо представяне/ъпгрейд. Сравнение с на LG.
И все пак мисля, че Samsung ще е по-добрия телефон от двата, но това ще се види като излязат.
Аз лично се изкушавам, но мисля да изчакам Ноут 6.
И това, че все се сравняват с Apple е много тъпо... С тея фотошопирани снимки... Ако е наистина такава разликата с кеф ще хвърля Айфона и ще го сменя с тоя.
Единственото интересно е как ще работи новото охлаждане. Дано не е колкото на Microsoft XL.. :)
Поне да го бяха кръстили S6S... Както правят ябълките за такъв мижав ъпгрейд.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

TNT9
Регистриран: 18 май 2012, 00:32

Re: Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge носят еволюционни подобрения

Мнение от TNT9 » 21 фев 2016, 21:02

еми то и самсунг почнаха като епъл трябва да сменяш през година иначе няма смисъл, аз бях с айфон 6 реших да мина на 6с като видях че няма смисъл от изгъзиците в него се върнах пак на 6. Тук с тоя VR "подарък" очаквам цените да почват от 1600лв нагоре

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Мнение от nikolaiii » 21 фев 2016, 21:09

https://youtu.be/cyohHyQl-kc
Ще има много оплюване, но за всеки влак си има пътници.
Ясно е, че ще снима по-добре от всеки Айфон, но така е било винаги досега:D
Не виждам реална конкуренция и тази година.
Ще си го купя до със сигурност и по-точно S7 edge. :D

Nuckito
Регистриран: 01 авг 2008, 19:50

Re: Re: Samsung Galaxy S7 и Galaxy S7 edge носят еволюционни подобрения

Мнение от Nuckito » 21 фев 2016, 21:11

Ти като си с Apple не забеляза ли, че спокойно можеш да ъпгрейдваш на 2 години и ще си или на S-цикъла, или на другия? Същото го правят и Samsung. Това е S6 на стероиди - не всеки има S6, така че сега може да мине на S7 и да е доволен. За тия с S6, догодина ще има S8.

Половината презентация все едно вече я гледахме днес при LG (особено частта с always on). Всички са се юрнали към VR-и и 360 камери (Не само Sam и LG, а като видяхме и Alcatel и тям подобни). Очилата на LG обаче сякаш ми харесаха повече - по-компактни са, макар навярно да нямат същата функционалност. Снимането на снимки и видео в тоя формат обаче си остава свързано с разнасяне на жезъл с теб. В случая със Самсунг - на голяма карамелизирана ябълка, която преди да излезе от задния му джоб, изглеждаше като трета буза на гъза на индиеца, който я показа.

Харесах сравнението с iPhone - не заради резултата, който несъмнено е супер, а защото Apple редовно ползват name and shame като представят нови устройства, а сега се случва същото с тях. Хейтърско е, но не мога да се спра :)

ПП: Няма live photos и force touch. И по-добре. Ще припадна ако това се наложи като стандарт и всички снимки се превърна във видео, задръствайки всичко с безброй терабайти излишна информация.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 21 фев 2016, 21:13

Супер силни машини, едно голямо браво. Миналата година изнасилиха всички останали, днес ги убиха. Имах опасения, но за щастие не се оправдаха. Запазват и рафинират перфектния дизайн, добавят функциите, които бяха орязали и ги надградиха с охлаждане и водоустойчивост, сложиха мощните батерии и монтираха брутални процесори и чудовищни видеокарти...Безкомпромисни камери. Фантастично представяне. Определено ще се купува S7 Edge. Сами доказаха защо са лидер - за да ги следват. ..

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 21 фев 2016, 21:18

[Quote]Миналата година изнасилиха всички останали, днес ги убиха[/Quote]:D
Особено Apple. Направо го разориха.

Foxcore
Регистриран: 08 авг 2013, 23:03

Мнение от Foxcore » 21 фев 2016, 21:19

Самсунг прави стъпка към нещо голямо сега неможе да се опредли с една дума какво ни чака за в бъдеще но след време ще се определи че са следвали правилна цел с помощта на facebook ще направят приходи който ще им бъдат полезни за разработване на нещо иновативно и зарибяващо за човечеството. Ние сме роби на технолигиите все пак това небива да ни обижда а да ни радва защото това стимулира производителите като Самсунг да харчат милиарди за да олесняват ежедневната работа на човечеството и не почвайвате с това колко бил айфона по-добър не не е по- добър повече от 50% от айфон компонентите се произвеждат от различни технологични гиганти който плюете и мисля че Самсунг ще израснат с иновативност и надежност и ще разбият митове колко са били зле. Айфон е марка нищо друго КОМПЛЕКСари който искат телефона за показност за да се възгордяват това се чете в очите им. Успех на всички и нека спама да започне! :D 8)

metaflute
Регистриран: 01 дек 2011, 11:45

Мнение от metaflute » 21 фев 2016, 21:20

Гледам представянето на сайта, защото изпуснах презентацията. Смазващо добре направено. Аксесоарите ме впечатлиха не по малко от всичко останало. Много перфекционизъм, при това съвсем на място.

wer_aac
Регистриран: 23 юни 2013, 20:08

Мнение от wer_aac » 21 фев 2016, 21:30

В Мтел
S7 - 930 лв с план 3XL
S7 edge - 1099 с план 3XL
За първите 100 клиента безплатни VR очила.

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Мнение от muamamu1 » 21 фев 2016, 21:35

Пропуснах представянето. Някой ще ме светне ли какво могат новите телефони, което до сега не е било възможно?

Отговори