Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър

retarded
Регистриран: 19 окт 2012, 22:23

Мнение от retarded » 24 фев 2016, 16:04

Колкото повече толкова повече.
Добре че са Lenovo, Xiaomi и компания да смъкнат цените и флагманите да станат по-достъпни

Интересно на каква цена ще дойде в България

petttto
Регистриран: 27 яну 2015, 18:53

Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър

Мнение от petttto » 24 фев 2016, 18:42

:) И не само те има доста китайски компании които правят добри телефони Самсунг просто не се пипат, все едно си купуваш кола

nikolaiii
Регистриран: 15 ное 2006, 10:03

Re: Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър

Мнение от nikolaiii » 24 фев 2016, 19:20

[Quote]Самсунг просто не се пипат[/Quote]
Така казва и лисицата за гроздето. :D
Аз винаги "пипам" Самсунг и знам защо. В момента даже са два. :D
То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става...
Има много алтернативи, така, че стига сте мрънкали, като нямате финикийски хартийки.
С всяка стока е така. Има скъпи неща има и евтини. Това е и мотивацията при прогреса.

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър

Мнение от buttman » 24 фев 2016, 20:00

[Quote]То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става..[/Quote]
Нищо не каза. :D

muamamu1
Регистриран: 29 сеп 2013, 20:04

Мнение от muamamu1 » 24 фев 2016, 23:00

Разликата между Samsung и Xiaomi (или Lenovo, или която и да е друга по-евтина марка) идва като между 458 и GT86, само че при автомобилите имаш с какво да оправдаеш разликата, докато при телефоните разликите са толкова минимални, че да плащам 2-3-4 пъти отгоре за почти същата стока никой не може да ме убеди, че е нещо различно от лиготия.

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 25 фев 2016, 16:42

[Quote]То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става..

Нищо не каза.
[/Quote]

Вички, ако караме това, кой ще завижда и ще гледа кът шаран като минавам покрай него?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 25 фев 2016, 17:17

Докато караш Опела до или голфа (най-вероятно) чувстваш ли се като във Ферари понеже в джоба имаш телефон Самсунг?

Много успял човек си, с цели 2 телефона.

По темата: Колкото и да са добри тея марки, без силен маркетинг тук, нямат голям шанс. Хората, масови знаят Apple и Samsung като топ телефони.

Аз лично не харесвам Леново заради Скина им и доколкото знам хич ги няма с поддръжката. Ако греша нека някой ме поправи.
Също и в камерата не са на нивото на "Големите". Така, че според мен е логично цените да са по-ниски. Дори ми се виждат и високи.
А за тоя модел не виждам нищо, което да го превърне в бестселър. Мижав процесор, мижава рам и 16гб..
То зависи от цената, но мисля, че има по-добър избор.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Holon
Регистриран: 06 юли 2013, 19:43

Мнение от Holon » 26 фев 2016, 20:57

Засега фаворит при Леново си остава Z2 pro във високият клас и A6000 в ниският.
Така и не пуснаха Z3 pro, грешка според мен.

A4i
Регистриран: 08 фев 2009, 02:32

Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър

Мнение от A4i » 26 фев 2016, 21:26

Леново са голям производител и са представени подобаващо навсякъде , но въпреки това на домашния си пазар се излагат като кифладжии. Ловят маймуни с трици. Сложили са едни дебели цени на посредствени пластмасови телефончета. Е как да се купуват. Чаркалаците им са от третокласни производители и са изпилили производствената цена на макс. Поне няма да фалират, щото продават плюнка за 50 лева на цената на лаптоп от средния клас.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър

Мнение от Ванката » 26 фев 2016, 22:51

Не бих си взел повторно смартфон от Леново. Не защото не съм доволен от Vibe Z2 pro, а защото не показаха нищо интересно във високия клас. Дори не направиха подходящо копие на Note 5, както направиха с Note 4. Моделите им са посредствени и скъпи, е щом ще даваме повечко пари да е рошава гаргата!;)
Да не говорим, че и поддръжката им куца, при това на флагманите. Аз приключих с експериментите!!! Уважавам повечето компании, но лично за себе си съм си направил извода, за кое си струва всяка една стотинка през последните няколко години. Леново имаха един модел, който наистина си заслужаваше, но го убиха, и не само го убиха, но унищожиха една цяла линия, която можеше да бъде пряк конкурент на Note-серията на Samsung!;)

Vibe Z3 pro: 4Gb RAM, 128Gb ROM, SD820-cpu, QHD, същата камера от Note 5, android 6.0, стилус и достатъчно софтуер за пълноценното му използване, а цената му да е не повече от 800-900лв. от оператор. Това трябваше да се случи!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори