Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
Колкото повече толкова повече.
Добре че са Lenovo, Xiaomi и компания да смъкнат цените и флагманите да станат по-достъпни
Интересно на каква цена ще дойде в България
Добре че са Lenovo, Xiaomi и компания да смъкнат цените и флагманите да станат по-достъпни
Интересно на каква цена ще дойде в България
Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
:) И не само те има доста китайски компании които правят добри телефони Самсунг просто не се пипат, все едно си купуваш кола
Re: Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
[Quote]Самсунг просто не се пипат[/Quote]
Така казва и лисицата за гроздето. :D
Аз винаги "пипам" Самсунг и знам защо. В момента даже са два. :D
То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става...
Има много алтернативи, така, че стига сте мрънкали, като нямате финикийски хартийки.
С всяка стока е така. Има скъпи неща има и евтини. Това е и мотивацията при прогреса.
Така казва и лисицата за гроздето. :D
Аз винаги "пипам" Самсунг и знам защо. В момента даже са два. :D
То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става...
Има много алтернативи, така, че стига сте мрънкали, като нямате финикийски хартийки.
С всяка стока е така. Има скъпи неща има и евтини. Това е и мотивацията при прогреса.
Re: Re: Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
[Quote]То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става..[/Quote]
Нищо не каза. :D
Нищо не каза. :D
Разликата между Samsung и Xiaomi (или Lenovo, или която и да е друга по-евтина марка) идва като между 458 и GT86, само че при автомобилите имаш с какво да оправдаеш разликата, докато при телефоните разликите са толкова минимални, че да плащам 2-3-4 пъти отгоре за почти същата стока никой не може да ме убеди, че е нещо различно от лиготия.
[Quote]То всеки иска да кара Ферари или Бугати, ама не става..
Нищо не каза.
[/Quote]
Вички, ако караме това, кой ще завижда и ще гледа кът шаран като минавам покрай него?
Нищо не каза.
[/Quote]
Вички, ако караме това, кой ще завижда и ще гледа кът шаран като минавам покрай него?
Докато караш Опела до или голфа (най-вероятно) чувстваш ли се като във Ферари понеже в джоба имаш телефон Самсунг?
Много успял човек си, с цели 2 телефона.
По темата: Колкото и да са добри тея марки, без силен маркетинг тук, нямат голям шанс. Хората, масови знаят Apple и Samsung като топ телефони.
Аз лично не харесвам Леново заради Скина им и доколкото знам хич ги няма с поддръжката. Ако греша нека някой ме поправи.
Също и в камерата не са на нивото на "Големите". Така, че според мен е логично цените да са по-ниски. Дори ми се виждат и високи.
А за тоя модел не виждам нищо, което да го превърне в бестселър. Мижав процесор, мижава рам и 16гб..
То зависи от цената, но мисля, че има по-добър избор.
Много успял човек си, с цели 2 телефона.
По темата: Колкото и да са добри тея марки, без силен маркетинг тук, нямат голям шанс. Хората, масови знаят Apple и Samsung като топ телефони.
Аз лично не харесвам Леново заради Скина им и доколкото знам хич ги няма с поддръжката. Ако греша нека някой ме поправи.
Също и в камерата не са на нивото на "Големите". Така, че според мен е логично цените да са по-ниски. Дори ми се виждат и високи.
А за тоя модел не виждам нищо, което да го превърне в бестселър. Мижав процесор, мижава рам и 16гб..
То зависи от цената, но мисля, че има по-добър избор.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Засега фаворит при Леново си остава Z2 pro във високият клас и A6000 в ниският.
Така и не пуснаха Z3 pro, грешка според мен.
Така и не пуснаха Z3 pro, грешка според мен.
Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
Леново са голям производител и са представени подобаващо навсякъде , но въпреки това на домашния си пазар се излагат като кифладжии. Ловят маймуни с трици. Сложили са едни дебели цени на посредствени пластмасови телефончета. Е как да се купуват. Чаркалаците им са от третокласни производители и са изпилили производствената цена на макс. Поне няма да фалират, щото продават плюнка за 50 лева на цената на лаптоп от средния клас.
Re: Re: Lenovo Vibe K5 Plus има шансове да стане бестселър
Не бих си взел повторно смартфон от Леново. Не защото не съм доволен от Vibe Z2 pro, а защото не показаха нищо интересно във високия клас. Дори не направиха подходящо копие на Note 5, както направиха с Note 4. Моделите им са посредствени и скъпи, е щом ще даваме повечко пари да е рошава гаргата!;)
Да не говорим, че и поддръжката им куца, при това на флагманите. Аз приключих с експериментите!!! Уважавам повечето компании, но лично за себе си съм си направил извода, за кое си струва всяка една стотинка през последните няколко години. Леново имаха един модел, който наистина си заслужаваше, но го убиха, и не само го убиха, но унищожиха една цяла линия, която можеше да бъде пряк конкурент на Note-серията на Samsung!;)
Vibe Z3 pro: 4Gb RAM, 128Gb ROM, SD820-cpu, QHD, същата камера от Note 5, android 6.0, стилус и достатъчно софтуер за пълноценното му използване, а цената му да е не повече от 800-900лв. от оператор. Това трябваше да се случи!
Да не говорим, че и поддръжката им куца, при това на флагманите. Аз приключих с експериментите!!! Уважавам повечето компании, но лично за себе си съм си направил извода, за кое си струва всяка една стотинка през последните няколко години. Леново имаха един модел, който наистина си заслужаваше, но го убиха, и не само го убиха, но унищожиха една цяла линия, която можеше да бъде пряк конкурент на Note-серията на Samsung!;)
Vibe Z3 pro: 4Gb RAM, 128Gb ROM, SD820-cpu, QHD, същата камера от Note 5, android 6.0, стилус и достатъчно софтуер за пълноценното му използване, а цената му да е не повече от 800-900лв. от оператор. Това трябваше да се случи!
Samsung GALAXY S22 Ultra