“Макс” планира да добави нови екстри към приложението Voicer

ceco2004
Регистриран: 12 яну 2010, 20:15

“Макс” планира да добави нови екстри към приложението Voicer

Мнение от ceco2004 » 25 фев 2016, 07:25

Може би новите екстри ще са да ти звъни телефона когато те търсят. Или друга екстра - да дава сигнал свободно само когато звъни. Или информация за пропуснати повиквания. Или смяна на мелодията, работа с блутуут, поддръжка на СМСи, изключване на досадната GPS локация, готините тонове при набиране и още много.... Ама да идем на МWC да се изложим, да се говори за нас, все пак си е реклама... От миналата година единственото подобрение е, че изчезна "двойният сигнал свободно" при набиране.
Да не забравяме че МАКС си позволяват нещо което мобилните оператори не си позволяват - кредита ти се губи след като изтекат 70дни. Може да си презаредил няколко пъти, ако не го изговориш кредита ти гори - пише го в общите условия.
Успех, ама с това изпълнение е невъзможно.

wstopalov
Регистриран: 21 фев 2016, 05:32

Re: “Макс” планира да добави нови екстри към приложението Voicer

Мнение от wstopalov » 25 фев 2016, 07:30

Те първо лиценза си да платят.

samoznai
Регистриран: 05 дек 2008, 12:56

Мнение от samoznai » 25 фев 2016, 09:37

Верно ли има такива неща? Не съм ги ползвал никога...
Смех.

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Re: Re: “Макс” планира да добави нови екстри към приложението Voicer

Мнение от Loоper » 25 фев 2016, 20:07

много безсмислена насока на развитие са поели с тоя малоумен Войсър... Все още не е приложимо това говорене през някви приложения.. неудобно е , а и ненужно..

bgxmen
Регистриран: 07 юни 2012, 06:45

Мнение от bgxmen » 26 фев 2016, 00:09

Ти остави това, но като оператор не ти предлагат възможността да им ползваш услугата с друго приложение. Има платени къде къде по-добри от бъгавия войсър.
Вчера ми пишат във вайбър - звъня ти, звъня ти ама не вдигаш. Влизам на пропуснати гледам верно са ми звъняли, а тъпия войсър не звъни. Веднъж работи, веднъж не работи, абе смех в залата. Мърдаш малко настрани от града, там няма покритие - нямаш телефон.. какво да говориме.
Мнооого са далече още от услуга която да предоставя качество на абонатите си.
Затова съвсем скоро ще им пратя много по здрави, и ще премина към 4G-то на Теленор.

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: “Макс” планира да добави нови екстри към приложението Voicer

Мнение от labaling » 26 фев 2016, 04:04

Някой не знае ли "Макс телеком" , като мобилен оператор (щом можеш да си прехвърлиш мобилния номер към тях) не са ли задължени да предоставят текстови услуги - СМС, както и множество други стандартни услуги, като напр. пренасочване, които обаче не съществуват? Търсих в сайта на КРС дали няма лицензионни условия, които трябва да се спазват от всички мобилни оператори, не намерих...

zazabg
Регистриран: 02 юни 2010, 02:40

Re: Re: Re: “Макс” планира да добави нови екстри към приложението Voicer

Мнение от zazabg » 27 фев 2016, 10:47

ХАХАХА - Нови екстри - да ти звъни телефона, когато те търсят (woo)(woo)(woo)

Някой случайно да е провел видео разговор или да е прател смс - както е описано на сайта? На мен тези опции са ми неактивни :-)

Отговори