Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Може би тази година, ще е годината на HTC? Първо очилата, които представиха и предизвикаха истински фурор, а сега остава и новия флагман. Защо ли го оставиха за накрая? Явно изненадите не са се свършили...(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 09:14
Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Иска ми се и аз да съм толкова обнадежден като теб,ама надали ще се получи точно така,хубаво е че връщат поне сензорните бутони,за премахването на говорителите и преминаването към преекспониран амолед изобщо нямам думи,дано поне да ми оставят инфраред-а :|
Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Дали е преекспониран или не, AMOLED е бъдещето и всички производители минават на него!!!
-
- Регистриран: 13 яну 2007, 17:58
Re: Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
[Quote]Дали е преекспониран или не, AMOLED е бъдещето и всички производители минават на него!!![/Quote]
Защо?
Защо?
Xiaomi Mi Mix 3
Re: Re: Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Що за въпрос?
Ако не го разбираш, питай всички производители на телевизори и телефони.
Ако не го разбираш, питай всички производители на телевизори и телефони.
Re: Re: Re: Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
За жалост, това, че производителите минават на него не означава, че това е най-добрият вариант. Не казвам, че LCD-тата са по-добре, защото и двете технологии си имат слабости, но на мен ми омръзна да виждам как всеки "инвестира" в технологии, от които просто нямаме нужда в момента. То не бяха уникални камери, резолюции, дисплеии, материали и т.н. Добре, да кажем, че си купя S7/G5, които са най-добрите модели тази година. Получавам телефон със страшна камера, достатъчно памет, удобен като размери и материали, но какво ми пука, когато трябва да се притеснявам за батерията, ако реша да отида до Копенхаген, например? 4 часа и половина във влака и винаги се радвам, че имат изходи за ток, защото иначе ще пристигна и няма да имам батерия да изкарам деня. Супер! Междувременно мога да се радвам на уникалните цветове на AMOLED-ите, макар и да не ми вършат никаква реална работа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Идеята на бизнеса не е да ти удовлетвори нуждата от повече батерия в едно устройство, а да имаш 2 устройства, като едното е Power Bank.
От друга страна имаш Китай - взимаш си нещо с по-слаб процесор, по-малка резолюция на екрана, по-слаба графична карта, но окомплектовано с мощна батерия и "проблема" е решен ;)
От друга страна имаш Китай - взимаш си нещо с по-слаб процесор, по-малка резолюция на екрана, по-слаба графична карта, но окомплектовано с мощна батерия и "проблема" е решен ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
Мхм, с удоволствие бих си взел устройство със слба хардуер. Нямам търпение да се върна във времената, в които Android беше синоним на лаг. Виж сега, чак да ми спориш и да ме убеждаваш, че това е нормално, е направо смешно. Значи трябва да свикна с мисълта, че никой не прави качествени продукти, но аз трябва да им плащам и да им издържам бизнеса? Не, мерси. Щом искате, купувайте си тези уникални устройства с невероятни екрани и прекрасни камери. За мен мобилният телефон е първо МОБИЛЕН. А в момента далеч не е така, след като все повече ми се случва да се притеснявам за батерията си на телефона ми, докато това не се случва дори с лаптопа ми. Смешно е.
Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
То ултрапикселовата на M7 много я хвалеха, но видяхме каква излезе, вкараха и втора в M8 ама пак не им се получи, в М9 се усетиха и сложиха 20мрх, но пък телефона се огъва като баничка. Имаха най-хубавите говорители от всички, и тях ги зарязаха. Единственият им шанс е спасителния пояс от Гугъл. Но като знам на какви цени пуснаха HTC нексусите, силно се съмнявам да им се получи. HTC беше синоним на качество с desire и one ( one X, one S, one V) сериите, а сега се превърнаха в преписвачи.
Re: Re: Камерата на M10 ще е много впечатляваща, твърди HTC
HTC не са имали нито един телефон с адекватна камера. Или поне аз не помня да са имали такъв. Нищо, де, хубавото е, че когато се затрият сами, друг ще дойде да ни забавлява на тяхно място.