Apple iPhone SE е компактен и мощен
Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен
И след обявяването на този телефон, Z5c си остава без конкуренция в категория под 5". Доста несериозно се отнесоха Apple към това телефонче, трябваше да има нов дизайн и по-яки характеристики. Иначе не знам защо смятате, че по-малък дисплей е недостатък, все още доста хора използват такива за втори,а и енергопотреблението е по-ниско.
Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен
Защото Z5C има радикалн онов дизайн от първия Z и го комбинира с по-мощен процесор, по-висока резолюция и по-мощен графичен ускорител, нали? Разбирам, че марката ти харесва, но това ми звучи несериозно.
Aз пък плюс всичко което казах по назад недоумявам как е възможно такава мощна компания претендираща за лидер да използват за новоанонсиран модел абсолютно едно към едно старо тяхно тяло вече остаряло като дизайн /не казвам че не е добро но вече е анонсиран преди години / ...поне ако ги мързи/или пък не могат/ да измислят нов корпус да бяха използвали корпуса поне на последния си модел Айфон 6/6S/...
Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен
По въпроса както виждам във форума спорят че Z5C бил по добър - това е просто смешно да се твърди ... колкото и да го плюх днес новия 4 инчов Айфон , той абсолютно по всички показатели превъзхожда Z5C ,плюс това сега като почнат бенчмарк тестовете това мъниче ще прибие и Айфон 6S щото ще е с по малка резолюция а със същия чип направо ще излети в Космоса ...а че е орязан - орязан е ....
Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен
[Quote]ще прибие и Айфон 6S[/Quote]
D Как ще го пребие...? Почнахте да пишете глупoсти на килограм.
Я обясни да разберем, как, с колко и с какво ще го бие? :D
Свободни съчинения всеки може да сътвори...
Ще се звериш в това миниатюрно екранче и ще го хвалиш...
Това си е направо подигравка с очите на хората.
D Как ще го пребие...? Почнахте да пишете глупoсти на килограм.
Я обясни да разберем, как, с колко и с какво ще го бие? :D
Свободни съчинения всеки може да сътвори...
Ще се звериш в това миниатюрно екранче и ще го хвалиш...
Това си е направо подигравка с очите на хората.
Apple iPhone SE е компактен и мощен
екранче от 4 инча с никаква резолюция щяло да пробие нещо, чакай.
абсолютно същият екран като петицата която имах през 2012 и пожълтя след 3 месеца, какво са измислили ново?
Взеха процесора от септември и го турнаха в Айфон 5s-WOWWWW и за тази глупост искат 1000лв.
И цирка да е пълен, дори не сложиха 3д тъча и id touch второ поколение.
Хич не ми ги хвалете с тази постъпка.
Най-малко цената щеше да е нормална и да е наистина малък 6s, a не стар дизаин от 2012, дебело тяло, мижава батерия, да не говорим за съотношението екран/корпус, с тия широки рамки ми писна да ги гледам 4 години.
Че ще е бърз ще е, то какво ли вече толкова може да се прави с него- фейсбук, чат-мат, сърфиране и ало-ало. и 20 процесора да сложат все тая...
абсолютно същият екран като петицата която имах през 2012 и пожълтя след 3 месеца, какво са измислили ново?
Взеха процесора от септември и го турнаха в Айфон 5s-WOWWWW и за тази глупост искат 1000лв.
И цирка да е пълен, дори не сложиха 3д тъча и id touch второ поколение.
Хич не ми ги хвалете с тази постъпка.
Най-малко цената щеше да е нормална и да е наистина малък 6s, a не стар дизаин от 2012, дебело тяло, мижава батерия, да не говорим за съотношението екран/корпус, с тия широки рамки ми писна да ги гледам 4 години.
Че ще е бърз ще е, то какво ли вече толкова може да се прави с него- фейсбук, чат-мат, сърфиране и ало-ало. и 20 процесора да сложат все тая...
Що ти с твоя телефон да не изтрелваш ракети на наса?
Този окастрен модел ще остане в историята единствено с високите си резултати по бенчмарк тестовете щото тоя процесор не е за резолюцията му oт 1136 на 640 / .... Ама то това им е скрития коз за големите продажби които очакват ..
К'во ви става, бе хора? От снощи и някакви лични съобщеняия ми се пишат. Вие да не сте женени за тези телефони, че така се разпалихте? По същата логика някой може да ви каже да спрете да изпозлвате тези гигантски телефони, защото изглеждате като маймуни, които се чудят с колко ръце да си натискат по банана. После явно някакви ракети си оправлявате от телефона, защото очаквате явно това да се прави. Телефонът ще е бърз, ще е удобен, ще има що-годе добра камера (нищо особено) и ще има своите почитатели. Да говорите, че е слаб и стар е излишно, защото това не е така. Не знам от къде ги изкарахте тези доводи, при положение, че не се сещам за марка, която да е направила радикална промяна в дизайна си в последно време. Цената е ужасна, да, но не струва повече от вашите възлюбени модели, само че предлага удобство, което на вас явно не ви е нужно. Толкова ли е трудно да го разберете? @холон, какво ти става?! До преди два дни реве, че било глупаво да се спори по темата, днеска пише същите простотии, за които винаги се спори във форума. @николай явно е решил да се радва на живите си тапети малко повече тази вечер, затова отново се хвали с уникалната си фукнционалност. Сигурен съм, че има много неща, които не ви допадат по този свят, но това не ги прави лоши. На всичкото отгоре Apple могат да си позволят всичко това, защото просто нямат реална конкуренция. Никой друг не предлага телефони с тази ОС. Дали ви харесва или не, това на никой не му е интересно, след като сте го написали първите 3 пъти само в тази тема. Скъп телефон за снимки, социални мрежи и тук-таме управление на домашните уреди- това е кажи-речи всеки флагман тази година с две думи. Този също не излиза извън тази група. Само че точно този телефон има само един модел конкуренция.
Re: Re: Re: Re: Re: Apple iPhone SE е компактен и мощен
[Quote]iPhone SE получава резултат от точно 134 358 точки в AnTuTu, което го поставя малко над iPhone 6s и 6s Plus и техните 132 620 точки. Имайки предвид, че 4-инчовият дисплей означава наличието на по-малко пиксели за изобразяване, това не е изненадващо. За сравнение новият Samsung Galaxy S7 получава съответно 125 288 или 105 000 според това, кой процесор се тества.
hicomm[/Quote]
hicomm[/Quote]