HTC 10 идва с качествен звук, подобрени камери и висока производителност
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 09:14
HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Запазили ли са инфрачервения порт и ФМ радиото?
Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
И на мен това ми направи впечатление, че са премахнати, което е супер жалко.
Иначе телефона е добър, сега всичко зависи дали най-накрая и камерата е на ниво.
Иначе телефона е добър, сега всичко зависи дали най-накрая и камерата е на ниво.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Внимателно разгледах предоставените снимки и лично на мен ми допада повече от
актуалните флагмани на Samsung и LG
актуалните флагмани на Samsung и LG
В някои сайтове пише, че вариантът със Snapdragon 820 ще е само за Америка, което, ако се окаже истина, ще е страхотна тъпня.
Иначе телефонът е невероятен, но да видим как ще тръгнат продажбите с тази висока стартова цена :)
Иначе телефонът е невероятен, но да видим как ще тръгнат продажбите с тази висока стартова цена :)
В България ще се продава точно версията със Snapdragon 820. Тази със Snapdragon 652 е за Индия и други страни.
За нула време се анонсираха сума ти супер телефони , иначе наистина БРАВО на HTC за новия флагман , аз смятам че си заслужава цената , или поне в сравнение с други флагмани с подобни цени ..
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
Новият HTC Galaxy S ONE. RIP HTC
Много добро изпълнение, според мен най-доброто тази година. Чакам резултати от камерата.
Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Браво на HTC. Най-после поправиха това, което трябваше, а и успяха да направят още една крачка към унифицирането на интерфейса при Android, което е много важно. И така, докато S6 беше едноличен лидер при Android-ите миналата година, тази година S7 има ужасно голяма конкуренция.