“Макс” започна да предлага гласова услуга
Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
Ето,и от моят Samsung.Настроен само на GSM
Re: Re: Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
И защо е такова положението в страната?!?!
Защото хората от форума не хукнахме днес да си купим една карта от 5 лева и да си я приберем в къщи в шкафчето?!?!
[Quote]Спорем мен би би ло редно всеки да си вземе една карта за 5лв поне да го подкрепи. [/Quote]
Добре де, а в края на месеца/годината въпросния подкрепен оператор ще ни изплати ли дивидент от печалбата си?
Този призив не е ли призив за комунизъм, питам аз?
Хайде малко по-сериозно.
Когато въпросиня оператор предложи качество на услугите, които предлага, самите потребители ще го "подкрепят", като започнат да преминават от другите към него.
До тогава аз лично съм перфектно доволен от "тройния картел" и с удоволствие им ползвам услугите и в страната и в чужбина.
Пък нека за такива като теб съм прост, неграмотен и неразбиращ.
Лека вечер!
Защото хората от форума не хукнахме днес да си купим една карта от 5 лева и да си я приберем в къщи в шкафчето?!?!
[Quote]Спорем мен би би ло редно всеки да си вземе една карта за 5лв поне да го подкрепи. [/Quote]
Добре де, а в края на месеца/годината въпросния подкрепен оператор ще ни изплати ли дивидент от печалбата си?
Този призив не е ли призив за комунизъм, питам аз?
Хайде малко по-сериозно.
Когато въпросиня оператор предложи качество на услугите, които предлага, самите потребители ще го "подкрепят", като започнат да преминават от другите към него.
До тогава аз лично съм перфектно доволен от "тройния картел" и с удоволствие им ползвам услугите и в страната и в чужбина.
Пък нека за такива като теб съм прост, неграмотен и неразбиращ.
Лека вечер!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
И сега какво,само 1 потребител от Ямбол ли имаме?
Това виртуалната мрежа на Мтел, която трябва да обслужва Макс телеком ли е?
Re: Re: “Макс” започна да предлага гласова услуга
Не зам,но в Ямбол наистина има такава мрежа,интересно как са избрали точно този град за тестове?