HTC 10 идва с качествен звук, подобрени камери и висока производителност
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Колеги да не се обидите .
Изразявам собственото си мнение .
Аз също харесвах AMOLED дисплеи . Сегашния ми телефон е LCD но за мой късмет дойде с фабрично приложение за настройка на цветова температура ASUS Splendid и аз съм си ги настроил така да ми харесват .
Изразявам собственото си мнение .
Аз също харесвах AMOLED дисплеи . Сегашния ми телефон е LCD но за мой късмет дойде с фабрично приложение за настройка на цветова температура ASUS Splendid и аз съм си ги настроил така да ми харесват .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Няма проблем. Аз последно ползвах S2 и S3. Дисплеите им бяха трагични според мен. S5 вече бе голяма крачка напред, повишена яркост и не особено реални цветове. За S6 нямам забележки освен за яркостта в режим, различен от автоматичния.
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Аз имах s3 . При 45% яркост и изключена авто яркост Чудесни наситени цветове когато човек е в стая но на ярка дневна светлина съм съгласен едвам се виждаше .
Наистина е въпрос кой какво предпочита по наситени или т.н. естствени .
По темата
Хубав дизайн последен модел процесор .
Наистина е въпрос кой какво предпочита по наситени или т.н. естствени .
По темата
Хубав дизайн последен модел процесор .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Те и мерцедес продават сигурно 20 или 30 пъти по- малко автомобили от Тойота , но дали мерцедеса е с по ниско качество :D . Реалността е такава, че Самсунг са компания инвестирала милиони в реклама на своите пласмасови боклуци , и тези милиони в първите години са дошли от продажбата на Печки , телевизори и хладилници и т.н . HTC произвежда и продава единствено смартфони от 1997г. HTC, Sony , LG и сиг още две три компании взети заедно нямат бюджета за реклама който имат Самсунг. така , че продажбите не са гаранция за качество.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
[Quote]продажбите не са гаранция за качество.[/Quote]
Ама са гаранция за живот.
Ама са гаранция за живот.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Виж, Самсунг е истински производител на смартфони, те произвеждат процесори, дисплеи, памети, сензори за камера... по-голямата част от телефона си е тяхно производство. Влагат пари в разработка на компонени и бутат индустрията напред. Докато HTC просто събират компоненити на готово и ги сглобяват в устройсто, същото което правят и китайските гаражни производители, та не знам как това ги прави мерцедеса в индустрията.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
HTC е огромен производител със собствени мощности за компоненти и асемблиране. Правят си платките, пишат фърмуера, модифицират андроид. Гаражите производители използват тези неща готови.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Ето това е смислен коментар, доколкото знам те правят телефони от поне 15 години. И първият с Андроид софтуер е техен модел.
Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
:(:(:(
"HTC" водеше по точки пред "Samsung" и "iPhone" със стилният си дизайн, а сега се превърна в тяхно евтино копие...........не разбирам тази маркетинг стратегия от тяхна страна?!
Къде са предните колони, логото, стилно слятият екран с корпуса, удобният power бутон, добре подбраните цветове.....всички предимства пред които не се забелязваха недостатъците му.........
С нетърпение чаках новото "HTC", но.......то взе, че се пръкна някакъв мелез между Samsung и iPhone, но за съжаление доста по-грозен.
Още една марка поела по пътя на забвението, заради стремежа си да копират други марки, наложени с на пазара с много пари, резултатът, както винаги е губещ за копи/пейст любителите. :|
"HTC" водеше по точки пред "Samsung" и "iPhone" със стилният си дизайн, а сега се превърна в тяхно евтино копие...........не разбирам тази маркетинг стратегия от тяхна страна?!
Къде са предните колони, логото, стилно слятият екран с корпуса, удобният power бутон, добре подбраните цветове.....всички предимства пред които не се забелязваха недостатъците му.........
С нетърпение чаках новото "HTC", но.......то взе, че се пръкна някакъв мелез между Samsung и iPhone, но за съжаление доста по-грозен.
Още една марка поела по пътя на забвението, заради стремежа си да копират други марки, наложени с на пазара с много пари, резултатът, както винаги е губещ за копи/пейст любителите. :|
Re: Re: HTC 10 предлага флагмански хардуер и висока производителност
Ако си купуваш телефон за 1,ххх лева, защото просто изглежда добре, значи трябва да се радваш. Винаги ще има на какво да минеш, който и да се изгуби от пазара.