Започва ли VIVACOM кампания за своята 4G LTE мрежа?
Днес и аз видях един такъв билборд на околовръстното.
Става интересно. А мотото "Много повече интернет" определено вдига доста залозите. Дали пък няма и да видим и първия LTE/3G план с 50 ГБ/месец, a що не и повече?
Става интересно. А мотото "Много повече интернет" определено вдига доста залозите. Дали пък няма и да видим и първия LTE/3G план с 50 ГБ/месец, a що не и повече?
А дано ама на дали
Re: Започва ли VIVACOM кампания за своята 4G LTE мрежа?
Хаха естествено, че няма да видим такъв план, от трите големи оператора! Такова нещо могат да си позволяд само макс и булсат. Няма как да ти предложат голям обем данни тъй като мрежата им ще рухне и без това бързат да пускат услугата от чисто маркетингови съображения, реално нямат достатъчно честоти за това!
По-скоро се има предвид много по-бърз интернет от преди.
По-скоро се има предвид много по-бърз интернет от преди.
-
- Регистриран: 02 сеп 2014, 22:19
Започва ли кампания или не започва?
Верният отговор: или започва или не започва.
Верният отговор: или започва или не започва.
Volodya Kostov,
пишеш за платени публикации, а твоят коментар мирише от много далеч.. Абонат съм на Мтел и Виваком от страшно много години. Къде видя проблеми с мрежите, бързината на 3Г и т.н? Питам те, понеже аз не съм се сблъскал до момента с такива (фрапиращи). Не ни пробутвай Макса, защото нямаме нужда от телефон с две сим карти и два договора. Пожерлавам им да са актуални на пазара, но трябва да разбереш, че няма нужда да плюеш по другите оператори за смета на МАКС. Нека всеки се доказва и ни радва с промоции и оферти.
пишеш за платени публикации, а твоят коментар мирише от много далеч.. Абонат съм на Мтел и Виваком от страшно много години. Къде видя проблеми с мрежите, бързината на 3Г и т.н? Питам те, понеже аз не съм се сблъскал до момента с такива (фрапиращи). Не ни пробутвай Макса, защото нямаме нужда от телефон с две сим карти и два договора. Пожерлавам им да са актуални на пазара, но трябва да разбереш, че няма нужда да плюеш по другите оператори за смета на МАКС. Нека всеки се доказва и ни радва с промоции и оферти.
Много повече - 5ГБ повече ли е?
Re: Re: Започва ли VIVACOM кампания за своята 4G LTE мрежа?
>> Хаха естествено, че няма да видим такъв план, от трите големи оператора!
И защо да няма 50 ГБ LTE промоционален план, след като вече има прецедент - и Теленор и Виваком се надцакваха с по 48 ГБ/месец по Нова година за по 30 лв/месец? А сега борбата между големите играчи е тройна - Мтел vs Vivacom vs Telenor.
По-скоро въпросът според мен е, дали максималната промоция ще е около 50 GB или повече.
Да видим все пак де, малко време остана ...
И защо да няма 50 ГБ LTE промоционален план, след като вече има прецедент - и Теленор и Виваком се надцакваха с по 48 ГБ/месец по Нова година за по 30 лв/месец? А сега борбата между големите играчи е тройна - Мтел vs Vivacom vs Telenor.
По-скоро въпросът според мен е, дали максималната промоция ще е около 50 GB или повече.
Да видим все пак де, малко време остана ...
Току що имаше реклама по нова телевизия със същото лого. Сигурно вече започват такава кампания.
И по btv както и тук в сайта, всъщност над темата е :D.
Re: Re: Започва ли VIVACOM кампания за своята 4G LTE мрежа?
Интересно ми е как ще стартират Виваком предвид факта, че скоро и трите оператора ще получат честотите и от старта на оранжевите може да се окаже най-успешен.