Най-новият фотоапарат на Leica няма дисплей и струва 6000 долара
Най-новият фотоапарат на Leica няма дисплей и струва 6000 долара
Тия съвсем ни взеха за балъци вече. Сега очакваме и Ферари да пуснат конски впряг и каруца за 800 000 еуро и според компанията това да е направено с идеята да се върне радостта от свободното предвижване сред природата:D
Re: Най-новият фотоапарат на Leica няма дисплей и струва 6000 долара
Не се притеснявай, ти не си таргета.
не знам какъв е таргета, но $6000 за фотоапарат?
Да изясним едно нещо - трябва да си умствено изостанал да сравняваш фотоапарат със смартфон.
Второ това е съвсем прилична цена за Leica, даже е евтин. Hasselblad имат тела, който струват колкото апартамент в София, а след това трябва да си купиш и обектив, който под 5 хиляди лева не пада.
Качеството на изработка е такова, че няма място за сравнение в кроп класа. Ако имате път през някой от специализираните магазини за фотографска техника в България и продавачите са така добри да ви дадат да подържите някоя Leica (на мен ми се е случвало, защото съм чест клиент и явно ми имат доверие, макар че ме беше страх да не го изпусна), всички останали фотоапарати ще ви се сторят като детски играчки, направени в час по труд и техника.
Качеството на снимките зависи от фотографиращия, но и там нещата са много по-добри от всичко за тези пари.
На лентовата фотография все още нищо не може да се опре.
Второ това е съвсем прилична цена за Leica, даже е евтин. Hasselblad имат тела, който струват колкото апартамент в София, а след това трябва да си купиш и обектив, който под 5 хиляди лева не пада.
Качеството на изработка е такова, че няма място за сравнение в кроп класа. Ако имате път през някой от специализираните магазини за фотографска техника в България и продавачите са така добри да ви дадат да подържите някоя Leica (на мен ми се е случвало, защото съм чест клиент и явно ми имат доверие, макар че ме беше страх да не го изпусна), всички останали фотоапарати ще ви се сторят като детски играчки, направени в час по труд и техника.
Качеството на снимките зависи от фотографиращия, но и там нещата са много по-добри от всичко за тези пари.
На лентовата фотография все още нищо не може да се опре.
Re: Re: Най-новият фотоапарат на Leica няма дисплей и струва 6000 долара
Това, че ние българите бачкаме 2 години за такива пари не означава, че на някой в някоя братска окупаторска страна нькой не получава такива пари за един ден до обяд.
ето един от шефовете на ЕВН получаваше само 75 000лв на месец безплатно бентли, апартамент и безплатни самолетни билети до дома си всеки месец. Кво го бъркат 6000лв за апарат?
Или пък 300лв за сутия пери всеки ден?
ето един от шефовете на ЕВН получаваше само 75 000лв на месец безплатно бентли, апартамент и безплатни самолетни билети до дома си всеки месец. Кво го бъркат 6000лв за апарат?
Или пък 300лв за сутия пери всеки ден?
Re: Re: Re: Най-новият фотоапарат на Leica няма дисплей и струва 6000 долара
Само че приходите на компаниите не идват от шефчетата, а от "обикновените" потребители.
Re: Re: Re: Re: Най-новият фотоапарат на Leica няма дисплей и струва 6000 долара
Масово виждам, че българинът няма пари и мозък за нищо, но разбира от всичко.
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
Според мен, тази новина не принадлежи тук, точно заради споменатата от колегите причина, сайта е пълен със самсунг/айфоун самураи, които не могат да оценят инструмент направен за изкуство а не за селфита. (coffee)