Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
баси глупостите, това платена публикация на мтел ли е ?
Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
Това важи за всички мрежи.
Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
На Теленор 4G ми показа резултат 51,98Д и 23,09Ъ 39пинг сървър София с тест в Шумен
Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
[Quote]Това важи за всички мрежи[/Quote]
А това в началото на статията [B]4G новините идват до теб с подкрепата на Мтел[/B] дали е случайно (woo)
Щото май само на Мтел спийдтестовете не им се получават както трябва и хората са недоволни:|
А това в началото на статията [B]4G новините идват до теб с подкрепата на Мтел[/B] дали е случайно (woo)
Щото май само на Мтел спийдтестовете не им се получават както трябва и хората са недоволни:|
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
А мен ми е чудно защо въобще се занимавате с измерването на скоростите ? И най-обсъжданите теми са именно тези за скоростите ? Имам чувството, че наистина за някой това е въпрос на живот и смърт... Напълно излишно нещо (beer)
Re: Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
Защото самите оператори ни подтикват към това като се бият в гърдите колко по-бърза им е тяхната мрежа от на другите. Всеки иска да се убеди сам в това и като резултата няма нищо общо с това, за което парадират операторите, разбираемо хората са недоволни. Ако си трайкат и не парадират с недостижими скорости няма да има такива спорове.
Re: Re: Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
Не им вярвам, но нямам и желание да ги опровергавам. Същото е, ако вярвате в данните за издръжливостта на батерията на смартфона. Като гледам нямате желание да експериментирате (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
Писна ми вече от тези тестове.
Форумът се изпълни само с такива теми.
Форумът се изпълни само с такива теми.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
100 % те подкрепям.За мен напълно безсмислено. Сякаш това е най-важното (beer)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Колко достоверни са тестовете за скорост на мобилните мрежи?
Ти с тия халбички след всеки пост май си къцкаш цял ден биричка ми се струва :D Айде и аз се почвам и да спрем с глупостите :) Наздраве (beer)(beer)(beer)