План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Когато бяха малко минутите се жалвахте защо са малко, сега като са много се жалвате защо са много, няма угодия на българина и това е... (no)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Роска,не знам за българина има ли угодия,ама по булгаристанец от теб няма....веднага тръгна с обиди....(това ме кара да призная колко е прав бат'Бойко за матрЯла).За цената си прав,но пак има врътка......нещо което подозирах ,че не може да няма....ХА да видим разбра ли я....
Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Мдам, както винаги - "Истината боли", ама е по-лесно да го приемеш за обида от колкото да си признаеш, че си сгрешил... Така е, прав е бат'Бойко за матрЯла... :D
Кажи ни за тази "врътка" не се стеснявай... ;)
Кажи ни за тази "врътка" не се стеснявай... ;)
Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Тези от виваком промениха ли това правило човек да може да преподпише 3 месеца преди края на договора?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Можеш да преподпишеш по всяко време на договора (към по-висока такса), но можеш да ползваш промоционална цена на абонаментния план ако ти остават по-малко от 3 месеца до края на договора.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
А каква е цената на този план в действителност?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Цената на плана е 23.99 лв. за 2 години. После какво те вълнува? нали ще го смениш ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Да не говорим, че дават в последствие ако не си харесаш нова промоция да преподпишеше на тази, която си ползвал преди това.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
[Quote]да преподпишеше на тази, която си ползвал преди това.[/Quote]
Това не е вярно. На мен ми отказаха миналия месец и си го прехвърлих при друг оператор.
Това не е вярно. На мен ми отказаха миналия месец и си го прехвърлих при друг оператор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: План на VIVACOM дава неограничени разговори и 16 000 MB срещу 23,99 лв.
Да 23 лв е цената но промоционален план а на непромоционален,питам защото имам още година от договора а нали не дават тези мущенници 3 месеца преди да свърши договора