Pokemon Go стигна и до Великобритания

memmfis
Регистриран: 11 юли 2007, 16:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от memmfis » 17 юли 2016, 13:11

Охх, какви идиоти.
На тоя с бялата тениска в 0.06 минута ка му хвръкна телефона само...

andreev0606
Регистриран: 04 мар 2015, 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от andreev0606 » 17 юли 2016, 14:14

Точно казано(yes)(beer)

LegolasElf
Регистриран: 19 яну 2015, 23:29

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от LegolasElf » 17 юли 2016, 15:26

Много крайни изказвания. Неуместни, да не кажа глупави. Като гледам колко е напреднала България, явно най-умните хора живеят тук. Всички хора, които виждате, по-голямата част от тях, през другото време работят здраво. Всеки по някакъв начин изпуска парата. Във всяко хоби може да видиш "безмозъчност и лудост". Не е ли "лудост", че росен.бс живее тук и се опитва да ни вменява начина си на живот, и да е "светнат" по всичко в този живот? Не е ли "лудост" хобито на другия, който обикаля като гламав из гората 15-20 километра? За някой футболните запалянковци са луди. За други пък металистите са откачалки и т.н.
Други пък ни обявяват за луди според марката телефон, която ползваме. За мен най-луди са хората, които не си гледат собствения живот, ами постовнно си пъхат носа в чуждия и се присмиват на другите.

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от Боби13 » 17 юли 2016, 15:34

Много точно казано, но колко ли ще те разберат ?

abando
Регистриран: 13 яну 2015, 13:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от abando » 17 юли 2016, 16:44

Кое е крайно..:D
Тълпа дебили на средна възраст обикаля посред нощите в търсене на някакво "виртуално човече". Единия както кара пуска волана и се затичва с телефона си на някъде, другия прави бодичек на приятеля си да не би да го изпревари.
Това е безумно, ако за вас е нормално, то определено трябва да се прегледате!

Боби13

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от Боби13 » 17 юли 2016, 16:54

Има над 10 млн.сваляния и смяташ, че повечето правят това от клипа ? Тогава ти си за преглед :) Нали се сещаш, че подобни клипове могат да се направят за всяка човешка дейност ? И е хубаво човек да коментира дадено нещо, ако го е пробвал :) Например има изисквания да ходиш 2,5 или 10 км за постигането на дадена цел, като през това време телефона ти спокойно може да е в джоба :) И няма да бъдат зомбирани, както ти ги виждаш :) Наистина не може ли да бъдете поне за момент отпуснати и да не търсите във всяко нещо сериозност? И започва новата работна седмица. Чакат те сериозни, велики неща да правиш, а не да се зомбираш :) Успешна и приятна работна седмица на всички :)

myzrael
Регистриран: 15 юли 2006, 09:00

Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от myzrael » 17 юли 2016, 17:12

Свалих го от google play,ама все ми дава че сървърите не са достъпни и това от вчера така

Боби13

Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от Боби13 » 17 юли 2016, 17:22

Това беше вчера, а днес се оправи. С коя версия на Андроид си ?

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от sladyrko » 17 юли 2016, 17:33

Играта е изненадващо интересна. Повечето дето много разбират и разправят, че е детска работа, срамота било големи да я играят, са предимно типчета залепени за дивана 24/7, много вероятно яко затлъстели които ги плаши дори малкото усилие да отидат до WC. Също и Асоциални. По цял свят говорят как играта обединява хората, нови запознанства, хора с депресия излизат навън и се чувстват по-добре. Има ли значение тогава каква възраст си, ако се чувстваш добре. Днеска я тествах, излязах пеша за да видя как е и да си кажа честно, не усетих кога съм стигнал там за където се бях запътил. По пътя хванах и доста покита разбира се. Видях някой обекти на които не бях обръщал внимание (шоповете). Много добра работа свършиха тея от Нинтендо, евала! По-добре тая игра от колкото разни със стрелби и после психирани тиинове, че и възрастни да ходят да избиват хора щото е влязал много в играта. Всеки има право на избор, аз лично като имам време и докато се разхождам смятам да продължа да си хващам и по някое поки ей така за спорта.;)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

myzrael
Регистриран: 15 юли 2006, 09:00

Re: Re: Re: Pokemon Go стигна и до Великобритания

Мнение от myzrael » 17 юли 2016, 18:43

6.0 на H815

Сега опитах и пак същото

Отговори