Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

geornnn
Регистриран: 28 юни 2011, 13:36

Re: Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от geornnn » 01 сеп 2016, 21:49

[Quote]LG G5, като за последния не съм много ентусиазиран[/Quote].

Тук е бъдещето в мобилната индустрия. Г5 има и доста неща, които тепърва ще се използват занапред. Сменяеми консумативи и здравата изработка на корпуса са плюсове. Очаквах по голяма батерия, но няма да се впускам сега в еуфория понеже идват скоро и други добри предложения. Например Iphone 7 и LG V20.

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от algor » 01 сеп 2016, 22:39

[Quote]Дано тук не потънем в мъглата.[/Quote]

В 21-ви век няма как да потъне който и да е в мъгла, особено щом ползва интернет.

Доколкото помня в последните години, проблема с избухнали и запалени апарати го има не за първи път.
Не съм ровил в нета да търся , но и при iPhone имаше такива случаи при един от моделите.
Всяко чудо за три дни - аз лично бих се изкефил, ако гръмне моя.
Ще си търса компенсация от Самсунг и - повярвай ми - ще я получа и то в доста добър параметър.

При мен няма помен от какъвто и да е проблем и съм напълно доволен към момента от апарата, който ми е като ледена кралица и е без гърмежи и палежи.
С това мое мнение не агитирам никой да купува апарата, а просто споделям. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от Ванката » 01 сеп 2016, 22:58

Колко е вярно това не знам.

[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=P75cOMRAUJ0[/Youtube]

Според мен е нагласена работа...

Ето статията от друг сайт: http://www.sim.bg/news/samsung-galaxy-note-7-eksplodira-i-izgoria-do-osnovi-snimki

[Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MWqAJ6nqjOM[/Youtube]

Ще следя развитието с интерес. Вече няколко държави са спрели доставките, което е притеснително за компанията.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
algor
Регистриран: 07 сеп 2006, 10:38

Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от algor » 01 сеп 2016, 23:48

Моето скромно мнение е, че това не е ясно как се е случило.
Както казах по-горе, ако ми с еслучи на мен, ще се покажа спокойно по ТВ, ще викна екипа да снима в къщи мястото на заряда и експлозията и т.н. - тоест ще създам предпоставка да се даде повече гласност, за да мога да си изтъргувам после по-добре правата.
Тук виждаме нещо, което всеки може да създаде и някакъв глас зад кадър коментира "задълбочено и аналитично" снимките.
Не казвам, че не се е случило описаното, но на мен поне ми е несериозен начина на поднасяне на злощастната новина.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от terry1 » 02 сеп 2016, 07:57

ще продават телефона с комплект за първа помощ, и пожарогасител (woo)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от buttman » 02 сеп 2016, 08:57

А следващата седмица излиза iPhone 7. Неприятно съвпадение за Самсунг ?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от Ванката » 02 сеп 2016, 09:15

Да видим и те с какво ще се изложат. То люпене ли не беше, то губене на обхвати ли не беше, то огъване на баничка ли не беше, умиращи батерии, розови екрани, розови снимки и т.н.т.... Да не забравя и последния проблем, за който в нашия сайт нищо не се спомена. Айфон 6/6 плюс имат проблем с внезапна смърт. Появява се някакво трептене в горната част на екрана, което в последствие е въпрос на време да спре да работи. От Епъл до колкото разбрах, не искат да заменят проблемните бройки, а те карат да си купиш нов.

Май вече няма читави флагмани, всека компания бърза да не изпусне вълната, че видиш ли конкуренцията ще продаде повече от тях. После що горят дъна и пожълтяват дисплеи...
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Re: Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от chilko » 02 сеп 2016, 09:55

За това ли става дума? http://www.mobilebulgaria.com/news/38489/26082016g-hardueren-defekt-zasyaga-displeya-na-iphone-6-i-6-plus-tvardi-ifixit

Иначе е така, продуктовия цикъл се съкрати много, за да се отговори на силната конкуренция - спомням си как преди Nokia разработваше един модел повече от година преди да го пусне в продажба.

Освен това телефоните станаха много по-сложни, а при наличието на толкова много компоненти от различни доставчици все някой може да се окаже проблемен и това да се изяви след време.

terry1
Регистриран: 24 сеп 2007, 17:01

Мнение от terry1 » 02 сеп 2016, 09:58

Е да де, ама те Самсунг почти не са го пуснали още. Като продадат няколко десетки милиона колко ли още неща ще лъснат.

Culo
Регистриран: 01 апр 2016, 12:47

Re: Re: Re: Re: Re: Samsung забавя доставките на Galaxy Note7, за да проучи случаи на самозапалване

Мнение от Culo » 02 сеп 2016, 11:44

Именно, затова става въпрос. Този модел е от изключителна важност и значение за корейците за тази година и поне до представянето на С8 през следващата. Това означава, че всяка стъпка по проектиране, сглобяване, доставчици на компоненти, тестове трябва да е безупречно. Ако това беше така, първото, което биха направили Самсунг е да заявят пред цял свят, че самозапалване на апарата е невъзможно и става дума за съботаж и т.н.Предполагам, че са похарчили повече за реклама птколкото в създаването му.. За мен действията на Самсунг до момента показват, че те не са убедени в безспорните качества на продукта, който предлагат, иначе отдавна да бяха защитили отрочето си.

Отговори