Много детайли за iPhone 7 преди премиерата
Re: Re: Re: Много детайли за iPhone 7 преди премиерата
Приятелю работя в едно от технотата всеки циганин и всеки цървул в магазина на щанда за телефони знаем че е за айфон огледаи се и по улиците всеки с кола за 200лв и облекло за 5лв е задължително с гейфон баси успелите хора
Re: Re: Re: Re: Много детайли за iPhone 7 преди премиерата
Знам само, че Самсунг успяха да подсигурят добри продажби на новите iPhone и то само с няколко калпави батерии в Note-овете :)
Re: Много детайли за iPhone 7 преди премиерата
Вярно е че особено при схемите на изплащане апаратите са достъпни за всеки.Какъв му е проблема на някой младеж и с 500лева заплата да купи телефон от оператор дори и на 80лева на месец изплащане.Пак 420 лева му остават за петъчните излизания и за кафенца и баничка или някое дюнерче от аладина.В къщи мама и тате плащат сметки, бензина в колата го зарежда тате, мама пазари от Кауфланд.....та практически всеки може да се сдобие с Айфон или висок клас Самсунг.Погледнете Самсунг J серията излиза абонамент + изплащане 40лева.Ми то С7 еджа е 75-76лева.Дай 35лева на месец от горе и това е.Какво са 35лева - едно младежко петъчно излизане.
Ако има нещо което не ми харесва на Айфона е че почти всяка фейсбук кифла стиска голд версията като си прави селфита по чалга-кенефите, баните на разни хотели, кафенета в моловете и незнам си къде още.Имам чувството, че Айфон 6 или 6с голд версията е най-кифленския телефон.Пълен потрес.Дано ако излезе 7-ца с някой як цвят дееп блу или спейс блек не се насочат към него, щото след тоя гаф със Ноут 7 май ще взема един Айфон.Но тъй като си харесват лъскавкото пак ще налетят на голд версията, надявам се Епъл да не спрат този цвят.
Ако има нещо което не ми харесва на Айфона е че почти всяка фейсбук кифла стиска голд версията като си прави селфита по чалга-кенефите, баните на разни хотели, кафенета в моловете и незнам си къде още.Имам чувството, че Айфон 6 или 6с голд версията е най-кифленския телефон.Пълен потрес.Дано ако излезе 7-ца с някой як цвят дееп блу или спейс блек не се насочат към него, щото след тоя гаф със Ноут 7 май ще взема един Айфон.Но тъй като си харесват лъскавкото пак ще налетят на голд версията, надявам се Епъл да не спрат този цвят.
Re: Re: Много детайли за iPhone 7 преди премиерата
А какъв му е проблема на младежа с 500 лв. заплата, да си купи телефон според доходите?
Иначе хората с ниски доходи масово не си плащат нито здравни нито соц осигуровки.Познай ако им се наложи болнично лечение, кой плаща сметката.
Останалото е въпрос на възпитание и манталитет.
Иначе хората с ниски доходи масово не си плащат нито здравни нито соц осигуровки.Познай ако им се наложи болнично лечение, кой плаща сметката.
Останалото е въпрос на възпитание и манталитет.
Хората не плащат осигуровки
Щото виждат , че всички мутри са на държавна хранилка и всичко им е без пари
Аз като човек на заплата купувам телефони само на промоции
Особено като се вържеш за двугодишен договор
Че то се пжениш и договор не сключваш :P
Щото виждат , че всички мутри са на държавна хранилка и всичко им е без пари
Аз като човек на заплата купувам телефони само на промоции
Особено като се вържеш за двугодишен договор
Че то се пжениш и договор не сключваш :P
Подкрепям предходните мнения.
Мисля, че е добро решение това с паметта - разликите в цената на модула 16gb и 32gb е незначителна - около 1-2$, но откъм капацитет е много по-добре. Всичките ми познати с телефони с 16gb нямат място и трият разни файлове постоянно. Ако вдигнат цената само заради това обаче, ще е пълна кражба, но те си знаят. Аз лично не разполагам с 1400-1500 лв. за телефон, а и не мисля, че си струва подобна инвестиция, без да се изплаща обратно.
Сестра ми живее в чужбина има Samsung Galaxy S3, работи в не много голяма фирма, шефът й има Samsung Galaxy S4 и няма Mercedes. Фирмата прави оборот и печалба повече от доста компаниите в България в топ 100, но там всичко е оптимизация на разходите. Българите не можем така да живеем.
Мисля, че е добро решение това с паметта - разликите в цената на модула 16gb и 32gb е незначителна - около 1-2$, но откъм капацитет е много по-добре. Всичките ми познати с телефони с 16gb нямат място и трият разни файлове постоянно. Ако вдигнат цената само заради това обаче, ще е пълна кражба, но те си знаят. Аз лично не разполагам с 1400-1500 лв. за телефон, а и не мисля, че си струва подобна инвестиция, без да се изплаща обратно.
Сестра ми живее в чужбина има Samsung Galaxy S3, работи в не много голяма фирма, шефът й има Samsung Galaxy S4 и няма Mercedes. Фирмата прави оборот и печалба повече от доста компаниите в България в топ 100, но там всичко е оптимизация на разходите. Българите не можем така да живеем.
Много детайли за iPhone 7 преди премиерата
Това какъв телефон имаш в джоба не говори нищо за теб, най-малко за финансовото ти състояние- мисля, че с това темата за парите и комплексите се изчерпва.
Говорете за телефона.
Говорете за телефона.
Ц, най-успял си не само ако имаш iГадост Н-ти номер, но и караш "луксозен" дарак на 15-20 години, от марките БМВ, Дървенцедес или Ауди...
Във вашето село може и така да е, в моето обкръжение няма никакво значение телефон или кола. Хайде стига с тези комплексарски изблици. Оценявайте хората по личните им качества.
Това е меко казано:)