Telenor обяви промоционални цени за планове “Нонстоп”
Re: Re: Re: Telenor обяви промоционални цени за планове “Нонстоп”
Бих казал и двете от Теленор, не знам как е гласът при Мтел може и при тях да е ок, но при Виваком от известно време датата и гласовите не са добре. Постоянно има прекъсвания на мрежата и смс-и за пропуснати обаждания. Мислех че е от апарата, но и други познати имат същите проблеми.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Re: Re: Re: Telenor обяви промоционални цени за планове “Нонстоп”
Аз също съм на Виваком и от време на време ми прави накъсвания на разговорите,но за Нета нямам проблеми поне засега!
Re: Telenor обяви промоционални цени за планове “Нонстоп”
През юли се опитаха да ме преметнат да си закупя нова SIM карта и докато разбера, че ме лъжат - мина срокът и ми стана гадно, като видях, че отново пуснаха същия план го приех като подарък за 15 септември.:D На 08.09 го пуснаха и днес минах на Нонстоп 21.99.... Перфектно.(whistle) Не разбирам само защо през юли още не станаха нещата, като оная ми викаше не може - това е за нови абонати за нова SIM карта....... Ако беше за нови абонати нямаше да го пускат официално. F*ck that shit.:|
Re: Re: Telenor обяви промоционални цени за планове “Нонстоп”
Специално при Теленор, цялата информация (какво може и какво неможе ) е налична в тяхната интернет страница, просто трябва да се прочете предварително и да не се разчита на 100%, на служителите в магазина!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Telenor обяви промоционални цени за планове “Нонстоп”
При NONSTOP интернет пакета е достатъчно голям, за да се чуди някой , дали ще му стигне - явно затова така е направен.