Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Ами...не съм изкефен нещо. Очаквах явно нещо повече и сега съм по-скоро разочарован. Едва ли сегашния ми Mi4 ще бъде заменен с този. По-скоро ще се насоча към Huawei Honor 8...
Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Изглеждат сносни спесификации на хартия, ама чак пък да го наричат флагман? По-скоро е среден клас смартфон.
Впрочем, може на Xiaomi това да са разбиранията и силиците за флагман.
Впрочем, може на Xiaomi това да са разбиранията и силиците за флагман.
-
- Регистриран: 11 дек 2007, 23:56
Re: Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Мда... 6GB RAM + Snapdragon 821 (който е най-новия и най-мощен SoC на Qualcomm) са "среден клас" хардуер... Какво очаквате от флагман? 16GB RAM + Intel Core i7?! :X:X:X
Re: Re: Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Мощен процесор и много РАМ са необходимо, но не ДОСТАТЪЧНО условие един смартфон да бъде топ смартфон.
Огледай останалата периферия и спесификации и помисли пак - е ли е Mi5s топ смартфон.
Огледай останалата периферия и спесификации и помисли пак - е ли е Mi5s топ смартфон.
Re: Re: Re: Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Новото Ми5ес си е просто редакция на флагмана Ми5, който извадиха през февруари.
Да, ъпгрейднат е процесора и са се отървали от стъкления гръб, както и новия сензор за отключване, но всичко това е в леко модифицираното тяло на 5-цата.
За да има претенции за флагман, трябва името да съдържа число по-голямо от 5.
С други думи, флагман е, но не съвсем. Просто им се иска да приберат и те парички преди и по време на Коледа.
Да, ъпгрейднат е процесора и са се отървали от стъкления гръб, както и новия сензор за отключване, но всичко това е в леко модифицираното тяло на 5-цата.
За да има претенции за флагман, трябва името да съдържа число по-голямо от 5.
С други думи, флагман е, но не съвсем. Просто им се иска да приберат и те парички преди и по време на Коледа.
Re: Re: Re: Re: Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Вече се предлага на Али от Top One. Цена за модела 4gb/128gb + доставката е само $457.
-
- Регистриран: 11 дек 2007, 23:56
Re: Re: Re: Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
Така нека да помисля пак - модерна качествена 12MP камера, 4МP селфи камера, достатъчно памет, NFC, голяма батерия с quickcharge, 3D touch дисплей с 428ppi, Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, GPS с поддръжка на A-GPS, GLONASS, BDS... Все още ми звучи като флагман.
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: Re: Re: Re: Re: Новият флагман на Xiaomi се казва Mi 5s
[Quote]Все още ми звучи като флагман.[/Quote]
Ами не, не е. Няма ли отзад логото на отхапаната ябълка не е флагман и премиум... :D
Ами не, не е. Няма ли отзад логото на отхапаната ябълка не е флагман и премиум... :D
Нокия с фенерче.