iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Вижда се доста специфично изкривяване на метала отзад, което няма как да е от топлина и огън, очевидно става дума за натиск, което се споменава дори в статията. Не знам какво злобеете, че и за изтегляне говорите... То бива сектантщина, но преди да се подигравате на хората които ползват епъл - погледнете себе си.
Не разбрахте ли че умните ни устройства вече имат нова екстра - Прометей, топлене в студените есенно-зимно-пролетни вечери и всеки я копира от другия, ей само мойте Lumi - и да не ме претоплят до загоряло кюфте докат спя че и те Microsoft копират ей :D .
[Quote]Откъдето и са го погледнеш, айфона е по-добре от Ноут 7 откъм взрив - взривява се само докато е в кутията, неразпечатан. Извод - не пазарувайте онлайн новия модел, а само от магазин. Отиваш, казваш на продавача какво искаш, за всеки случай чакаш отвън докато отвори кутията и извади телефона на бял свят. Един път поел въздух, нема проблеми.[/Quote]
Мнението е цитат, защото не е мое, но казва това, което трябва.
Мнението е цитат, защото не е мое, но казва това, което трябва.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
-
- Регистриран: 04 юли 2006, 23:05
И дете може да разбере, че е имало удар по кутията а така и към самия айфон....няма да се учудя това да е провокирано нарочно, за да се пуснат снимки после че айфон също се е самозапалил...но си личи че е нарочно работата..... !(no)
Re: Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Просто се пошегувах, но явно епъл потребителите са оперирани от чувството си за хумор, и подскачате като ужилени на всеки ироничен коментар. За каква "секстанщина" :D говориш? Какво да гледам себе си, ползвам продукти на епъл от около седем години?!
Баси, да не се пошегува човек...(no)
Баси, да не се пошегува човек...(no)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Хаха и сега се започва едно дървено философстване от страна на евангелистите как било нарочно. Само че това не е единственият случай при епъл.
От удар ако е нормално да гърмят смартфорни, значи проблема не е в устройството а в евангелиста.. :D
Идеята е, че такива неща стават. В случаят със Самсунг направиха жест и върнаха всички устройства, в случаят със Епъл работата ще бъде премълчана. Така или иначе ще се купува без много мисъл, независимо дали гърми или не :)
От удар ако е нормално да гърмят смартфорни, значи проблема не е в устройството а в евангелиста.. :D
Идеята е, че такива неща стават. В случаят със Самсунг направиха жест и върнаха всички устройства, в случаят със Епъл работата ще бъде премълчана. Така или иначе ще се купува без много мисъл, независимо дали гърми или не :)
Re: Re: Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
[Quote]в случаят със Епъл работата ще бъде премълчана[/Quote]
Изобщо няма да бъде премълчана. Става въпрос за сигурност и безопасност. Стига да има още случаи.
Никакъв жест не са направили Самсунг. Длъжни са да го направят безплатно. Както го правят всички големи.
Изобщо няма да бъде премълчана. Става въпрос за сигурност и безопасност. Стига да има още случаи.
Никакъв жест не са направили Самсунг. Длъжни са да го направят безплатно. Както го правят всички големи.
Re: Re: Re: Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Както са длъжни да направят и Apple, но не са го правили никога. Изхвърлят си отпадъците в Африка, до скоро имаха политика да не подменят дефектни батерии на устройства (ipad) с цел покупка на нова и много други.
http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=11721124
За слепите фенове ще има една истина - IPHONE ИЗБУХВА МНОГО ПО-КРАСИВО ОТ САМСУНГ :)
Това е ! :D
http://www.nzherald.co.nz/business/news/article.cfm?c_id=3&objectid=11721124
За слепите фенове ще има една истина - IPHONE ИЗБУХВА МНОГО ПО-КРАСИВО ОТ САМСУНГ :)
Това е ! :D
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Как да не са го правили ? Още в 2011г. сменяха дефектни батерии на iPod.
И между другото. С емотикони и голам шрифт никого няма да убедиш.
И между другото. С емотикони и голам шрифт никого няма да убедиш.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 7 Plus се запали по време на транспортиране
Заменяха след като имаше купища протести. За сметищата нищо не казваш ? :)
Аз съм сигурен, че хора като теб с нищо не могат да се разубедят. Те вече вярват в изпечените ябълки :)
Аз съм сигурен, че хора като теб с нищо не могат да се разубедят. Те вече вярват в изпечените ябълки :)