Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Re: Re: Re: Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Това са процент хора, които са решили да ъпдейтнат телефона си до windows 10. Ъпдейта е наличен за много устройства, но явно хората не знаят или не искат да си ъпдейтнат устройството до по-новата версия, затова само 13% са с windows 10.
Re: Re: Re: Re: Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
За към 50% от всички активни устройства е наличен, от които 12% са ъпдейтнали. Останалите 50% са стари модели.
Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Действат си пед..те, пардом хората http://www.3dnews.ru/941390
Re: Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Да не би да очакваше да се размине?! Предупредиха за взетото решение, изпълняват го, не разбирам изненадата ти.
Ще си говорите "peer-to-peer", а?
Я веднага минавайте на "по-модерната облачна архитектура", че да можем и ние да слушаме :)
Я веднага минавайте на "по-модерната облачна архитектура", че да можем и ние да слушаме :)
Няма да отварям отделна тема за това ще попитам тук, скайп има ли поддръжка за андроид 7, защото ми дава грешка когато го отворя, но при останалите ми приложения го нямам този проблем ?
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Re: Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Менюто на телефона ти да не е на БГ език?
Смени го на английски и пробвай да пуснеш скайп.
Като излезе Андроид 6 мин.година имаше такъв проблем..
Смени го на английски и пробвай да пуснеш скайп.
Като излезе Андроид 6 мин.година имаше такъв проблем..
Re: Re: Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Смених го и не стана, опитах и от уеб версията на скайп и ми изписва, че скайп за уеб все още не била налична за това устройство..:|
-
- Регистриран: 05 яну 2010, 19:56
Re: Re: Re: Re: Skype ще спре поддръжката за Windows Phone и по-стари версии на Android
Аз нямам проблеми със скайпа на Андроид 7. Какво устройство използваш ?