“Мтел” с празнични предложения за планове “Мтел безкрай” и “Мтел сърф”
“Мтел” с празнични предложения за планове “Мтел безкрай” и “Мтел сърф”
Абсолютна гавра! Изобщо неактуална "коледна" подигравка с клиентите.
Re: “Мтел” с празнични предложения за планове “Мтел безкрай” и “Мтел сърф”
Офертите са супер. Много по-добри от тези на Теленор! Не пишете празни приказки преди да сте абсолютно сигурни!
Re: Re: “Мтел” с празнични предложения за планове “Мтел безкрай” и “Мтел сърф”
Ето го и дежурния ментел трол...
Re: Re: Re: “Мтел” с празнични предложения за планове “Мтел безкрай” и “Мтел сърф”
След дненшната ми обиколка на лов за скрити оферти, ситуацията е следната. Договорих в Мтел преподписване с такса 21 лв. и включени неограничени разговори И КЪМ ФИКСИРАНИ МРЕЖИ, 3GB интернет + 2GB към Facebook и в допълнение iPhone 7 128GB за 1210 лв. в брой. Имаше вариант същия план, но без минути към фиксирани мрежи, обаче там интернета беше 11GB. Но аз си ползвам телефона за служебни разговори и ми трябваха и минути към фиксирани и прежалих няколко гигабайта на висока скорост.
iPhone 11 Pro + AirPods2 + Apple Watch Series 4 44mm
В средните тарифни планове на Сърф, за едни и същи пари Мтел > Vivacom > Telenor и то значително вповече гигабайти.
Единствено въпросът е защо продължават с:
Метод на отчитане на трафика за пренос на данни - на всеки 100 КВ.
Интересно как го смятат?
Почти съм сигурен, че всеки започнати нови 100 KB се отчитат 100 KB, независимо дали за изразходвани. Ако това е така, то големият въпрос тогава е дали тези сметки се правят на базата на общия сумиран трафик, или за всяка започната комуникационна сесия поотделно?
В първия вариант, само когато клиент превключва мрежата от 3/4 Г на WiFi и обратно би имало някаква пренебрижимо малка загуба в рамките на няколко мегабайта на месец и тогава плановете на Мтел отвяват и Виваком и Теленор като обем трафик данни на база едни и същи пари.Ако е вторият вариант ... ами тези много гигабайти всъщност не са толкова много и са съизмерими с еквивалентните планове на конкуренцията от Вива и Теленор.
Всъщност, някой форумник знае ли как е?
Единствено въпросът е защо продължават с:
Метод на отчитане на трафика за пренос на данни - на всеки 100 КВ.
Интересно как го смятат?
Почти съм сигурен, че всеки започнати нови 100 KB се отчитат 100 KB, независимо дали за изразходвани. Ако това е така, то големият въпрос тогава е дали тези сметки се правят на базата на общия сумиран трафик, или за всяка започната комуникационна сесия поотделно?
В първия вариант, само когато клиент превключва мрежата от 3/4 Г на WiFi и обратно би имало някаква пренебрижимо малка загуба в рамките на няколко мегабайта на месец и тогава плановете на Мтел отвяват и Виваком и Теленор като обем трафик данни на база едни и същи пари.Ако е вторият вариант ... ами тези много гигабайти всъщност не са толкова много и са съизмерими с еквивалентните планове на конкуренцията от Вива и Теленор.
Всъщност, някой форумник знае ли как е?
Какви празни приказки бе?
От две години съм на план с 5GB и неограничени към всички за 21лв към тях.
Кажи коя оферта е по-добра от сегашните на Ментел?
Вива за 17.99 ти дават неограничени и 6GB в момента. Твоя коментар?
От две години съм на план с 5GB и неограничени към всички за 21лв към тях.
Кажи коя оферта е по-добра от сегашните на Ментел?
Вива за 17.99 ти дават неограничени и 6GB в момента. Твоя коментар?
Re: Re: Re: “Мтел” с празнични предложения за планове “Мтел безкрай” и “Мтел сърф”
Това е било промоция, за определен период от време. Това не означава, че следващите оферти трябва да са като тази.
И защо цитираш Вивакомски скрити оферти, като Мтел дават абсолютно същите.
И защо цитираш Вивакомски скрити оферти, като Мтел дават абсолютно същите.
Много внимавайте, когато отивате да подписвате договор с Мтел (то не че за другите оператори не важи същото, но сега за мтел-а случката ми е прясна). Служителите им обещават по-ниска тарифа от обявената (един вид като персонално предложение към конкретен клиент), но после в документацията си пишат стандартна такса и разчитат да ти пробутат договора за подписване измежду другите листа
@kpo като с телефонните обаждания и таксуването 60/60 е. Примерно ако си пуснеш видеоклип от ютуб ще дърпа по 100 по 100 докато зареди. После, докато изгледаш клипа, се води че си в неактивна сесия и ако примерно отвориш друг УЕБ сайт или видеоклип влизаш в нова сесия. При предплатените интернет карти на Виваком е така и реално многото мегабайти са дори по-малко от тези на другите два оператора и служат само за привличането на онези клиенти, които не четат дребния шрифт (и не се интересуват от тарифирането). Едно съобщение в месинджър за 2-3 думи може да ти коства 100кб, това си е ощетяване както и да го погледнеш.
В такъв случай кой излиза, че е най-изгоден от гледна точка цена, предоставени минути/мб и таксуване ?