Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Поредният булшит от Майкрософт за скъп и ненужен хардуер, а пък те са и ненадминати спецове в хардуера.
Нито Майкрософт с техния Continuum, нито Убунту с техния Convergence разбраха, че в ерата на фаблетите има далеч по-добър и лесен начин за работа с истински Windows/Linux приложения ... дистанционно.
Вземате калпав фаблет > 6" или таблет 7-8", слагате му remote десктоп към физическа машина или такава виртуална някъде из облаците и получавате цялата мощ на приложенията и сърверите в Windows/Linux.
Мобилност, мощност, използваемост.
Нито Майкрософт с техния Continuum, нито Убунту с техния Convergence разбраха, че в ерата на фаблетите има далеч по-добър и лесен начин за работа с истински Windows/Linux приложения ... дистанционно.
Вземате калпав фаблет > 6" или таблет 7-8", слагате му remote десктоп към физическа машина или такава виртуална някъде из облаците и получавате цялата мощ на приложенията и сърверите в Windows/Linux.
Мобилност, мощност, използваемост.
Re: Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Няма друга такава "фирма" като M$, толкова пъти си "зарязваха" мобилната ОС, че не е истина... И после защо не пишели приложения за нея... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Точно.
А сега щели да правят "Da mother of all hardware".
Хаха.
А сега щели да правят "Da mother of all hardware".
Хаха.
Re: Re: Re: Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Нека, лошо няма, но само с HW не става, а и всички вече са им "сърбали попарата" с WM, WP & сие... :D
п.п. Мисля, че бях писал преди, но може и да е изтрито. Има приложение написано за служебни цели, но само за iOS/Андроид, когато се обсъждаше въпроса за проектирането му, програмистите казаха, че няма смисъл да пишат приложение за 5 телефона от 500+
Сами си направете изводите.
п.п. Мисля, че бях писал преди, но може и да е изтрито. Има приложение написано за служебни цели, но само за iOS/Андроид, когато се обсъждаше въпроса за проектирането му, програмистите казаха, че няма смисъл да пишат приложение за 5 телефона от 500+
Сами си направете изводите.
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Айде местните разбирачи пак са започнали да си ръсят коментарите без смисъл и просто си плюят за спорта. Така или иначе капацитета ви е малък за да разберете някой умен човек като изказалия се в тази статия, затова ако не искате да се излагате моля не се изказвайте повече, че сте много смешни.
Re: Re: Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Умни или глупави коментари!
Пазара си казва думата.
Досегашната политика доведе до този пазарен дял.
Гръмките изказвания са само кьорфишеци.
Да вземат нещо да направят. Стига обещания.
Пазара си казва думата.
Досегашната политика доведе до този пазарен дял.
Гръмките изказвания са само кьорфишеци.
Да вземат нещо да направят. Стига обещания.
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
С нетърпение чакам нещо наистина смислено от тях. Ползвам отдавна WP, а сега и Windows 10 Mobile. Доволен съм много, но трябва да се постараят за устройстово с примиъм дизайн и най-накрая да изпреварят останалите с магазина за програмите. С портването на десктоп приложения е добра идея, но трябва и много опимизация. Това им е последен шанс за мобилния пазар.
-
- Регистриран: 20 авг 2013, 11:48
Re: Re: Re: Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Какво казва пазара могат да разберат само умните хора, тези които не разбират какво е пазар и пазарна икономика няма как да го разберат. Ще допълня думите му не защото аз съм ги измислил, а защото разбирам как функционира пазара. Та печалба на пазара на смартфони вече няма само Apple прави печалба но и това няма да е още дълго. Та Майкрософт като всяка нормална фирма се изтегля от пазар където няма как да спечели каквото и да е и се опитва да създаде друг пазар на телефони с по-големи възможности за определени клиенти които са готови да дадът пари за тези услуги и да печели от това. Така мисли всяка една нормална фирма.
Ами точно хардуера им е по-добър, едно елементарно сравнение между 3 пъти по-скъпия Гоогъл Пиксел с Лумия 950 го показва :)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Microsoft планира ултимативното мобилно устройство, твърди Сатия Надела
Изключително интелигентно и адекватно изказване от типа "щом така са решили значи така са решили" и "прекалено сте тъпи за да проумеете колко са умни".Аргументи не са необходими.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport