Новите предложения за оптичен интернет на VIVACOM осигуряват скорости до 1Gbps
Новите предложения за оптичен интернет на VIVACOM осигуряват скорости до 1Gbps
Колеги,някой има ли представа при Виваком(тв+нет) може ли да се преминава към друг пакет или е както с мобилните им услуги(каквото подпишеш,това ползваш 2години)? Някой,който е по-запознат да сподели,ако може!
Re: Новите предложения за оптичен интернет на VIVACOM осигуряват скорости до 1Gbps
Какъв друг пакет?!
Ако минеш на по-висок пакет тв и нет, тогава минаваш на стандартни цени на новия пакет (без отстъпки).
Ако минеш на по-висок пакет тв и нет, тогава минаваш на стандартни цени на новия пакет (без отстъпки).
Re: Re: Новите предложения за оптичен интернет на VIVACOM осигуряват скорости до 1Gbps
Зависи да се попадне на читав офис, а не на дежурното обяснение, че не може, защото клиента в момента има срочен отговор и се е възползвал от други отстъпки. Миналият декември имаше промоция от75 ℅ отстъпка от първите 6 месеца от договора - в два офиса ми казаха, че имам действащ договор на 9 месеца и трябва да чакам да остават 3 месеца до края му. В трети офис - до НДК служителят каза "да пробваме какво ще стане и ми каза, че промоцията се "наляла" в моя акаунт и мога да преподписа. Преди две седмици питах дали мога да мина на новите планове от телевизионни канали и ми казаха, че може стига, ако съм на същата цена или по-висока. На същия въпрос в офиса им в Мола на бул. Стамболийски отговора беше, че не може, защото имам действащ срочен договор за още 1 година.
Re: Новите предложения за оптичен интернет на VIVACOM осигуряват скорости до 1Gbps
Да бяха предложили 200Mbps и 750Mb/s.