[Quote]Наистина това с лицензите за определена държава е пълен та*ак![/Quote]
Ами не е така. Ако Нетфликс например закупят разпространителските права на "Стъклен дом" за целия цвят, а бТВ медиа груп държат правата за България, нормално е сериалът да не е достъпен от БГ.
Друг е въпросът кой нормален човек би дал 10 евро, за да гледа "Стъклен дом" :D
Филмите и сериалите на Amazon са налични и в България срещу 3 евро на месец
Re: Re: Re: Re: Re: Филмите и сериалите на Amazon са налични и в България срещу 3 евро на месец
В замунда са безплатни, не обичам да харча за неща които ги има безплатно
Re: Re: Re: Re: Re: Филмите и сериалите на Amazon са налични и в България срещу 3 евро на месец
Предпочитам свалянето на качествени филми с високо качество. Оня ден свалих Западен свят с общ размер 55ГБ. Мога да го гледам и в HBO GO, но там образът и картината не са същите. Често картината замазва и аудиото не е 5.1, поне системата ми не го засича като такова. Когато гледам филм от лаптопа през Power DVD - усилвателя ми дава индикатор, че аудиото е DTS-HD, DTS, DD...
Тези услуги са за хора които нямат място за сваляне на торенти и не се впечатляват с какво точно качество ще гледат. Аз не съм от тях.
Тези услуги са за хора които нямат място за сваляне на торенти и не се впечатляват с какво точно качество ще гледат. Аз не съм от тях.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Филмите и сериалите на Amazon са налични и в България срещу 3 евро на месец
Ами според мен 1080p, компресирано с divx си изглежда идеално.
Re: Re: Re: Филмите и сериалите на Amazon са налични и в България срещу 3 евро на месец
Отначало и Нетфликс в Бългтария бяха с малък каталог. Сега имат 1760 видеа. Няма как изведнъж да се лицензират хиляди филми и сериали, защото всичко е пари. С течение на времето каталозите се разрастват. Все пак и да има и 100 000 видея няма как да се изгледат за една година.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Филмите и сериалите на Amazon са налични и в България срещу 3 евро на месец
Аз съм убеден че дори и за лев да е абонамента много от българите ще кажата има ги безплатни и няма да плащам лев
Абонамента за България е евтин и ще преценя дали да се абонирам взависимост колко време имам за гледане.
Абонамента за България е евтин и ще преценя дали да се абонирам взависимост колко време имам за гледане.
Закопуването на бг сериал или филм, които ще е предназначен да седи в каталога на стрийминг услуга ще излезе евтино, защото интереса от чужденците е нисък. Ако същия сериал се предостави в бг версията на услугата цената ще е скъпа.
Не е така. Няма как да предлагат нещо, чиито права се държат от бТВ/Voyo, например.
Миналата година след старта не предлагаха House of cards в България, а сериалът си е техен. Странна ситуация, но няма как да си нарушат договорите.
Миналата година след старта не предлагаха House of cards в България, а сериалът си е техен. Странна ситуация, но няма как да си нарушат договорите.