Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година
Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година
[Quote]Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година[/Quote] За разлика от Viber които създадоха услугата групов чат и при изпращане на поздравително новогодишно групово съобщение ти блокират акаунта и повече не ти го разблокират.
Re: Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година
От мойте приятели никой не ползва това приложение и се принудих да го де инсталирам преди 2години всеки беше на вайбър, сега вече май се преориентираха на месинджър, някой пробвал ли е видеоразговора на WhatsApp да каже впечатления?
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Поздравително... или спамърско? (whistle)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Re: Re: Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година
Лично аз не познавам жив човек да ползва това нещо :|
Ако под ЧНГ се разбира спамърско значи може да се приеме че е било спамерско. Искам да Ви обърна внимание че НОВА ГОДИНА е нацоинален празник на който се поздравяват близки,роднини и познати.
Re: Re: Re: Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година
Сега разбирам защо мнозина не използват Viber.
Re: Re: Re: Услугата WhatsApp е доставила 63 милиарда съобщения само на Нова година
https://www.similarweb.com/blog/worldwide-messaging-apps
Аз лично предпочитам WhatsApp - лек, бърз, вече има аудио- и видеоразговори и няма тъпи стикери, игри и не-знам-си-какви щуротии още.
Аз лично предпочитам WhatsApp - лек, бърз, вече има аудио- и видеоразговори и няма тъпи стикери, игри и не-знам-си-какви щуротии още.
WhatsApp е най-разпространения месинджър за мобилни устройства в света. Viber стана популярен в България предимно заради безплатните разговори, които WhatsApp пуснаха много по-късно.
Като софтуер WhatsApp е доста по-бърз, лек и надежден. Няма излишни глупости и просто си работи. Има и удобна уеб версия...
Като софтуер WhatsApp е доста по-бърз, лек и надежден. Няма излишни глупости и просто си работи. Има и удобна уеб версия...
Аз пък си ползвам Viber и ми харесва повече. Имам и WhatsApp инсталиран, колкото да стои там. Всеки ползва това , което му харесва, някои ползват и двете.
Извън България почти никой не използва Вайбър. Имам приятели различни националности из цяла Европа, Северна Америка, Азия - на някои трябваше да обяснявам какво е това Вайбър. Не случайно разни там Вайбър (регионални) директорчета са базирани из България. И на последно място, израелски, вероятно създаден от отдел на Мосад. Не, че Уотсъп е по-различен, но поне има моднати версии, позволяващи премахване на тикчето за "прочел", "получил", онлайн статус, промяна на размера, качеството на изпращано видео и хиляди други туийкове, които го правят всичко друго, но не и конктролирано от Фейсбук (прайвъси гурутата, измислили го за да дъмпват данни от всеки и за всичко)...