Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер да се ползва с три устройства

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Re: Re: Re: Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер се ползва с три устройства

Мнение от PoceH_BS » 10 яну 2017, 20:46

[Quote]Идеята е да си ползваш нета или да дадеш на приятел да го ползва без изобщо да е близо другата карта.[/Quote]

И като ти звъннат и вдигне твоя "приятел" какво правим. Затова Виваком си имат услуга за споделяне на общи ГБ-ти... :D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

tzincbg
Регистриран: 22 май 2014, 08:20

Re: Re: Re: Re: Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер се ползва с три устройства

Мнение от tzincbg » 10 яну 2017, 21:10

Хората, които знам, са го направили само минути на едната карта, само data активирана на другата карта и се ползва в двусимов телефона или модем, не знам за останалите...

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: Re: Re: Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер се ползва с три устройства

Мнение от Диян » 10 яну 2017, 21:12

Тези снимки и аз мога да ги правя ;)

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер се ползва с три устройства

Мнение от Blue Sky » 10 яну 2017, 21:24

Пак се изказа неподготвен ;)

https://www.facebook.com/mobilebulgaria/posts/10154371749923237

kapytko
Регистриран: 30 дек 2016, 19:51

Re: Re: Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер се ползва с три устройства

Мнение от kapytko » 11 яну 2017, 00:10

[Quote]оказа се, че на допълнителната карта не може да се ползва 4G интернет, само 3G[/Quote]
Искам да те поправя, и на двете допълнителни сим карти може да се ползва 4G. Имам го активирано с две допълнителни карти и двете работят през 4G LTE.
И теленора го имат като услуга но го ползват само фирми и то при доста дървени условия. Допълнителните карти не ползват условията на основната, както е при М-тел.
Надявам се скоро и другите два оператора да пуснат услугата Екстра сим защото това е единственото изкушаващо при мобилните услуги. При фиксираните услуги изкушаващи са доброто WIFI на рутера Huawei HG8245H и управлението на телевизора и приемника с едно дистанционно. Дистанционното има опция да копира функции от дистанционното на телевизора. Веднъж програмирано вече работите само с едното дистанционно (това на М-тел бокса).

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Мнение от Вито » 11 яну 2017, 11:05

[Quote]Дистанционното има опция да копира функции от дистанционното на телевизора.[/Quote]
То тва добре, ама копира само on/of и vol +/-. Останалите функции на телевизора отиват в кофата, ако ползваш дървените дистанционни от операторите. За тва предпочитам Ка модул и дистанционното на телевизора.

kapytko
Регистриран: 30 дек 2016, 19:51

Мнение от kapytko » 11 яну 2017, 18:14

Поправи ме ако греша но ка модул се ползва при кабеларките.

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

Re: Re: Re: Re: Re: Услуга на “Мтел” позволява един мобилен номер се ползва с три устройства

Мнение от Вито » 11 яну 2017, 18:38

Какво значение има това? Телевизията на Мтел да не би безжично да се вързва с телевизора... Казах, че дистанционните са ограничени. Тва е положението. Дистанционното на ресивъра ми има много повече възможности за управление на телевизора...

Отговори