Ето номинациите за най-добър смартфон в наградите на GSM aсоциацията
Ето номинациите за най-добър смартфон в наградите на GSM aсоциацията
Какво мислите за номинациите за най-добър смартфон?
[Quote]iPhone 7 Plus, Google Pixel XL, Huawei P9, Motorola Moto Z, Samsung Galaxy S7 edge[/Quote]
[Quote]iPhone 7 Plus, Google Pixel XL, Huawei P9, Motorola Moto Z, Samsung Galaxy S7 edge[/Quote]
Re: Ето номинациите за най-добър смартфон в наградите на GSM aсоциацията
Събират се някакви и решават нещо.:)
EISA вече обявиха наградите така, че да няма недоволни.
1. P9
2. HTC 10
2. S7/S7 - за камера
https://www.eisa.eu/awards/mobile-devices/
Според мен като цяло S7 е №1.
EISA вече обявиха наградите така, че да няма недоволни.
1. P9
2. HTC 10
2. S7/S7 - за камера
https://www.eisa.eu/awards/mobile-devices/
Според мен като цяло S7 е №1.
Според мен, всичко е относително, особено за тези, които са ги класирали. Примерно бюджет, брой продажби, относителна потребителска удовлетвореност, "иновации", потреб. пазари, т.е. на база какво е най-добър.
Лично за мен точно 7 Плюс е стъпка назад, не само за iPhone, но и иновативно, особено режейки утвърдени и очаквани като стандарт функции в съчетание с модифициран предходен модел. Пикселите, пак лично мнение, продължават утвърдена серия и са по-скоро ъпдейт и подобрения, отколкото новина. Моторола?
V20 (LG), Xiaomi (Mi Mix) и даже One Plus/ZTE заслужаваха да попаднат някъде там. Първите 2 за иновации, вторите за качество за бюджет. Иначе всички по-горе предлагат малко или много същото.
Лично за мен точно 7 Плюс е стъпка назад, не само за iPhone, но и иновативно, особено режейки утвърдени и очаквани като стандарт функции в съчетание с модифициран предходен модел. Пикселите, пак лично мнение, продължават утвърдена серия и са по-скоро ъпдейт и подобрения, отколкото новина. Моторола?
V20 (LG), Xiaomi (Mi Mix) и даже One Plus/ZTE заслужаваха да попаднат някъде там. Първите 2 за иновации, вторите за качество за бюджет. Иначе всички по-горе предлагат малко или много същото.
Визуално P9 ми харесва най-много. S7 обаче е с по-добра камера. Разбира се лично мнение.
ползвал съм всичко от изброените телефони без моторола и мога да кажа че айфон 7 плюс е най-доброто в момента съм с него снимките са няма такива просто, force touch единствен, Оптичен зуум единстен, камерата дава най-реални цветове. p9 много ме грабна от рекламитем дизайна е готин все паке копие на айфон 6, но след като го разцъках няма нищо иновативно черно бели снимки ? за какво са ми ? samsung s7 edge най-добър екран но с нереални цветове, извития екран е иновативен но много неудобен, google px - копие на айфон с изчистен андроид но пак нищо особено и малко грозен дизайн отзад и твърде скъп
S7 Еgde би трябвало да спечели, телефона доста силен и балансиран, и поне за мен изглежда най-добре от изброените.
Айфон номер 1, дори не съм гледал конкурентите му.Само айфон! (woo)
Пиксела още не е тестиран както трябва от нас, потребителите, пък вече номинации за най-добър.На гугъла им е раничко още за такива награди.
Mi Mix е с много слаба камера, за батерията пък да не говорим, под всякаква критика.Същата камера има в много, много по-евтин LeEco.
Пиксела още не е тестиран както трябва от нас, потребителите, пък вече номинации за най-добър.На гугъла им е раничко още за такива награди.
Mi Mix е с много слаба камера, за батерията пък да не говорим, под всякаква критика.Същата камера има в много, много по-евтин LeEco.
-
- Регистриран: 19 яну 2015, 23:29
Реално, тази година, никой телефон не заслужава да е в каквато и да било класация.
Слаба година. Устройства без нищо ново. Ако имаш миналогодишен флагман, спокойно може да пропуснеш флагманите на 2016. Даже в някой отношения телефоните от 2015 превъзхождат тези от 2016.
iPhone 7+ и Google Pixel XL, изобщо не трябва да са в каквато и да било класация.
Слаба година. Устройства без нищо ново. Ако имаш миналогодишен флагман, спокойно може да пропуснеш флагманите на 2016. Даже в някой отношения телефоните от 2015 превъзхождат тези от 2016.
iPhone 7+ и Google Pixel XL, изобщо не трябва да са в каквато и да било класация.
Re: Re: Ето номинациите за най-добър смартфон в наградите на GSM aсоциацията
Пробвай да си персонализираш Айфон да си смениш нещо по менюто или пък да си сложиш някой як лаунчер успех...
Даже моя стар С 3 мини в това отношение го бие по всички параграфи...:D
Даже моя стар С 3 мини в това отношение го бие по всички параграфи...:D
Re: Re: Ето номинациите за най-добър смартфон в наградите на GSM aсоциацията
[Quote]Реално, тази година, никой телефон не заслужава да е в каквато и да било класация.
Слаба година. Устройства без нищо ново. Ако имаш миналогодишен флагман, спокойно може да пропуснеш флагманите на 2016.[/Quote]
Това е така от 2-3 години.Не е отсега.
Слаба година. Устройства без нищо ново. Ако имаш миналогодишен флагман, спокойно може да пропуснеш флагманите на 2016.[/Quote]
Това е така от 2-3 години.Не е отсега.