Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
-
- Регистриран: 05 окт 2016, 20:18
Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Могат и ще направят! Имайте търпение до есента!
Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
:D Леле, как се връзвате, сякаш имате акции в Самсунг, егати :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Просто се притеснихме за теб, да не би да ти е нужен очен лекар :D
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
И това ми беше края на серията Galaxy S от моя страна, такъв топуз не ми трябва. За мен идеалният телефон е с размерите на S6/S7 или казано накратко около 142-143 мм
Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Просто от интерес, това че евентуално ще бъде 5-6 милиметра по дълъг, защо ти пречи?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
А, не, бях вече.
Прилича, пичове, дори да е с други карантии, външно все повече мяза.
Това е нормално, впрочем, няма лошо.
Прилича, пичове, дори да е с други карантии, външно все повече мяза.
Това е нормално, впрочем, няма лошо.
Ами като говорех още преди седмица че S8 е топуз и ще има отлив на работещи потребители за които компакността е важно неща тук разните ми модераторчета ме опонираха . Сега вече и те осъзнават че съм бил прав но няма да си признаят разбира се . Толко ли е трудно от Самсунг да видят къкво правят Айпъл , че имат голяма версия за любителите на мултимедия и малка под 5 инча за работещи потребители имащи нужда от супер камера и компактност. Защо им е нужнo и малкият S8 да е голям . Направете Еджа над 6 инча но малкия поне да е в компактна форма около 5-5,2 инча . Екран без рамки - идеално, но да е 5.2 инча тъкмо да е още по компактен . Дизайна е добър , има взаимстване от първия Едж .По въпроса за сензора за пръстовия отпечатък аз смятам че това е една страхотна идея на Самсунг . Защото точно там е реалното поставяне на показалеца при нормално хващане с ръка , а не под камерата ! Точно от дясно на камерата ! Можеха само да го сложат с около 5 мм по вдясно за да се отдалечи повечко от камерата . Това е само лекия минус .
Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Точно заради няколко милиметра в дължина ще има отлив, да знаеш.
Но нека видим официалните размери, все още коментираме слухове.
Но нека видим официалните размери, все още коментираме слухове.
Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Ами сигурно има значение , ако ние се чудим дали има то от Айпъл знаят със сигурност че има !
Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
От година на година с по няколко милиметра нарастват и просто идва момент в който става прекалено. Наистина не разбирам логиката "малкият" да е 5,7 / 5,8 инча...