Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Човек ти наистина ли не си даваш сметка, че заради глупостите които пишеш, всички във форума ти се смеят?
Разбирам, че не харесваш телефона, ама спри да цапаш темата с глупости. Бизнес дамите нямало да го хресат, леля Минче от горния етаж също не го одобрява :)
Разбирам, че не харесваш телефона, ама спри да цапаш темата с глупости. Бизнес дамите нямало да го хресат, леля Минче от горния етаж също не го одобрява :)
Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Ето как VanyaGeskin си представя телефона с включен диспплей.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
[Quote]Този факт мисля ми дава скромното право[/Quote]
Да беше станал президент тогава.
Сега си само един съвременен Ганьо който си мисли че всичко му е позволено само защото детето му било нещо в Англия.Само си за оная страница във фейса "класически българин".
Отиде за 1 месец на гости при децата в Англия - върне се, "вие българите нищо не разбирате" :D
Да беше станал президент тогава.
Сега си само един съвременен Ганьо който си мисли че всичко му е позволено само защото детето му било нещо в Англия.Само си за оная страница във фейса "класически българин".
Отиде за 1 месец на гости при децата в Англия - върне се, "вие българите нищо не разбирате" :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Много ми е интересно какво ще е решението с сензора за отпечатъци.Защото горе до камерата е някаква ужасна приумица ако излезе вярно, едновременно високо неудобно и асиметрично.Другия вариант който чувам за вграждане в дисплея изглежда по удачен.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Муртазин беше писал, че до последно се двуумели кой от двата подхода да изберат, като имало прототипи и с двата варианта. По последни данни се твърди, че са избрали варианта отзад. Но знае ли човек, след негативния фийдбек, може да са размислили.
Така или иначе на мен не ми се струва толкова неудобно, естествено показалеца на дясната ръка си отива там. Дори централно разположение отзад ми се струва по-неудобно. Проблем ще е за левичарите.
Аз по принцип не си заключвам телефона. И сега не си ползвам пръстовия отпечатък, така че конкретно за мен няма никакво значение къде е.
Така или иначе на мен не ми се струва толкова неудобно, естествено показалеца на дясната ръка си отива там. Дори централно разположение отзад ми се струва по-неудобно. Проблем ще е за левичарите.
Аз по принцип не си заключвам телефона. И сега не си ползвам пръстовия отпечатък, така че конкретно за мен няма никакво значение къде е.
Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
От SG MEGA 6.3 минах на LENOVO PHAB 6.98 . Доволен съм.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Това за естественото идване на показалеца на сензора за пръстовия отпечатък го констатирах като много добра идея на Самсунг и мисля първи . И сега внимание .. !Точно за левичарите ще бъде по удобен при захват , защото показалеца идва естествено след камерата а не преди нея ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
[Quote]Точно за левичарите ще бъде по удобен при захват , защото показалеца идва естествено след камерата а не преди нея .... [/Quote]
Значи не е нарочно, че ти противореча на всеки пост, ама просто така се получва.
Понеже сензора на пръстовия отпечатък се пада отляво, точно показалеца на дясната ръка отива до него.
Значи не е нарочно, че ти противореча на всеки пост, ама просто така се получва.
Понеже сензора на пръстовия отпечатък се пада отляво, точно показалеца на дясната ръка отива до него.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
Абе човеко десничарите говорят с лява ръка а леваците с дясна , аз съм десничар и няма как да хвана телефона с дясна ръка , ако случайно го хвана не ми е комфортно и който ми е познат десничар всеки говори с лява .. Това е интересен факт но аз съм го забелязал , може да е странно но е така ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Нови рендери дават по-добър поглед към Samsung Galaxy S8 и S8 Plus
За да няма объркване и неразбрали доводите ми като неоспорим факт идва , че който ползва телефона с дясна ръка ще е облагодеталстван , за тези с лява ще се натоварва китката от изместването на показалеца и е възможно изпускане на апарата .. !