Telenor отново ще възстанови първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Telenor отново ще възстанови първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Тъкмо викам, брей 2 пъти дават аванта, чудо направо. Ама излезе, че тея които купихме 1-вия път, не ни грее.. Няма лошо :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Telenor отново ще възстанови първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Значи може да си купим нещо??? Кажете някое хубаво приложение платено.
Re: Telenor отново ще възстанови първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Покупката чрез услугата само едно приложение/игра ли може да бъде или няколко на стойност до 10лв както е написано. Това води и до следващ въпрос. Дали е възможно да се добавят няколко неща и да се минат с една транзакция ?
Re: Re: Telenor отново ще възстанови първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
Всяка покупка в магазина е отделна, т.е. няма кошница, в която да се съберат.
-
- Регистриран: 10 май 2012, 19:51
Re: Re: Telenor отново ще възстанови първата покупка на съдържание от Google Play на стойност до 10 лв.
wolfram alpha, Nova Launcher, Poweramp player...
Обаче нищо не намирам официално в сайта им да пише или на страницата им във фб... А предния път не се възползвах.
В сайта им пише - www.telenor.bg/bg/digital-services/pay-telenor
-
- Регистриран: 21 юли 2005, 20:28
За iOS пак емоджи със среден пръст :D Бати дискриминацията!
Че нали юзърите на ейпъл са свикнали за всичко да се плаща
Там няма плати с Теленор, а точно това е целта им, да "образоват" хората, че има лесен начин за купуване на приложения и ест. се надяват повече хора да купуват, за да печелят и те.
Приложения които си струват са: Шазам Енкор (без рекламите), Плекс, Weather Timeline, Някое приложение може за Задачи (шопинг лист и т.н). Има избор. Но аз бях взел Шазам и хич не съжалявам, понеже постоянно се използва и липсата на реклами е супер. :)
Приложения които си струват са: Шазам Енкор (без рекламите), Плекс, Weather Timeline, Някое приложение може за Задачи (шопинг лист и т.н). Има избор. Но аз бях взел Шазам и хич не съжалявам, понеже постоянно се използва и липсата на реклами е супер. :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!