Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Аз като потребител на Андроид мога да ти кажа че не си прав, кое е орязаното на операционната система? Липсата на файлов мениджър или сложноста за прехвърляне на данни с компютър? Да, точно така е, само че всичко е в замисъл потребителите да получат сигурност. Точно тази е причината много потребители да избират iOS. И при двете операционни системи има все още много минуси, нека не отваряме стари теми, андроид също не е перфектен.
Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Не, не се смях на Епъл, а на онези, използвали акрилни боички, за да прикрият проблема, още ми е (rofl)...
Иначе, да, корпорациите цвят нямат и се борят за едно и също навсякъде - печалбите на акционерите..., само! Лошото е, когато промитите мозъци на потребителите стигат дотам да накърняват личните си интереси, защитавайки Марка някъде там горе, която освен всичко друго, гледа на тях като на стадо от движещи се портмонета. Погледни само коментарите:)
Иначе, да, корпорациите цвят нямат и се борят за едно и също навсякъде - печалбите на акционерите..., само! Лошото е, когато промитите мозъци на потребителите стигат дотам да накърняват личните си интереси, защитавайки Марка някъде там горе, която освен всичко друго, гледа на тях като на стадо от движещи се портмонета. Погледни само коментарите:)
Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
хаха да бе вярно аз това чак сега го видях, мн яко наистина :D
Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Да, бе. И затова не може като на Андроид да кликнеш в музикалния плеъри и да си сложиш текущата песен за мелодия, а трябва да изпълниш 10 стъпки на компютър с ITunes, за да стане същото нещо. Заради [B]СИГУРНОСТТА[/B]. Не е заради [b]ПАРИТЕ[/B], абсурд! ;)
....
И не ми излизайте с оправдението,че различните рингтони били за деца. Да звучи еднакво бързо омръзва, а и всички се пипат дали техния звъни.
За тези пари трябваше да е алуминий/магнезиева сплав, такова некачествено покритие е подигравка. Но не е луд, който яде баницата....
....
И не ми излизайте с оправдението,че различните рингтони били за деца. Да звучи еднакво бързо омръзва, а и всички се пипат дали техния звъни.
За тези пари трябваше да е алуминий/магнезиева сплав, такова некачествено покритие е подигравка. Но не е луд, който яде баницата....
Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
[Quote]Не, не се смях на Епъл, а на онези, използвали акрилни боички, за да прикрият проблема, още ми е (rofl)... [/Quote]
Не съм те разбрал, извини ме!
Не съм те разбрал, извини ме!
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
[Quote]че и вече ги хвалите тези Айфони за щяло и нещяло[/Quote]
Къде точно видяхте "хвалене на Айфона" в моето мнение?
Споделих, че описания проблем в 4 броя 7 Плюс в семейството не се забелязва.
И малка корекция - не ползвам 4 месеца iPhone, а 9 години.
Но за да съм коректен, да споделя, че ползвам паралелно и флагман с Андроид, като там за мен на най-високото стъпало са Samsung.
За съжаление ми прибраха Note 7, с който се разделих трудно и ще продължявам да казвам, че това беше (според мен) най-доброто от тях до момента.
Та, драги ми Смехурко, това, че ползвам дъ бест ъф дъ бест в световен мащаб (Samsung и Apple) къде ме поставя във вашите очи - горе, при вас и останалите недостижими умници или долу, в калта, където ни е мястото на всички останали?
Къде точно видяхте "хвалене на Айфона" в моето мнение?
Споделих, че описания проблем в 4 броя 7 Плюс в семейството не се забелязва.
И малка корекция - не ползвам 4 месеца iPhone, а 9 години.
Но за да съм коректен, да споделя, че ползвам паралелно и флагман с Андроид, като там за мен на най-високото стъпало са Samsung.
За съжаление ми прибраха Note 7, с който се разделих трудно и ще продължявам да казвам, че това беше (според мен) най-доброто от тях до момента.
Та, драги ми Смехурко, това, че ползвам дъ бест ъф дъ бест в световен мащаб (Samsung и Apple) къде ме поставя във вашите очи - горе, при вас и останалите недостижими умници или долу, в калта, където ни е мястото на всички останали?
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Че това нова ли е? Това беше една от основните причини да се откажа от iPhone-а преди няколко години. Взех го нов, веднага го сложих в калъфче, след 6 месеца го извадих и боята му беше паднала на няколко места. Смях! Толкова умен е този телефон, че сам се разрушава, досущ като хората.
Re: Re: Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Влезе ли пясък под калъфа - покритието заминава за няколко дни, без значение дали телефона е метален или пластмасов. Почистването решава проблема.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
Тоз пък.... пясък :D
Мойта случайно го ожули с диамантен пръстен... ама и пръстена се надраска де.............еее*ах тия фенове - зомбита.
Мойта случайно го ожули с диамантен пръстен... ама и пръстена се надраска де.............еее*ах тия фенове - зомбита.
-
- Регистриран: 30 яну 2016, 11:58
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Потребители на iPhone 7 се оплакват от лющене на корпуса
[Quote]Влезе ли пясък под калъфа - покритието заминава за няколко дни, без значение дали телефона е метален или пластмасов. Почистването решава проблема.[/Quote]
Колко кратко и снизходително мнение.
Ако беше в друга тема, щеше да се плюнчиш в цели романи.
Колко кратко и снизходително мнение.
Ако беше в друга тема, щеше да се плюнчиш в цели романи.